Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolka:)

laparoskopia torbieli jajnika wasze opinie i rady

Polecane posty

Witam, staramy się z mężem o dzidziusia i wczoraj byłam na wizycie u ginekologa która podczas usg wykryła 4 cm torbiel na jajniku. Dała mi zlecenie na kilka badań i wypisała skierowanie na laparoskopię polecając klinikę Eskulap w Bielsku Białej. Prosze powiedzcie mi coś więcej na temat tego zabiegu i czy długo potem starałyscie się o dzidzi?

:(

Gość Gość
o laparoskopii mozesz sobie poczytac na necie ..... ja malam 2 laparoskopie i histeroskopie czyli operacje po 2 laparoskopii udalo sie uwolnic zrosty z 1 jaowodu ale jeszcze nam sie nie udalo

Na necie czytałam dziś cały dzień, ale chciałabym znać opinie bezpośrednią

Gość htrhr
Jestem po laparoskopii ale ja się nie staram o dziecko.

Gość Gość
no wiec u mnie to bylo tak ze poszlam do szpitala na czczo porobili mi badania na drugi dzien mialam laparoskopie ogolnie zostaja 3 naciecia 2 na dole (zalezy jak obia ja 1 mialam na wysokosci kosci biodrowych potem mialam operacje blizna jak po cc i 2 zrobili mi na tej bliznie na samych koncach) i 1 w pepku wioza cie na sale operacyjna(dzien wczesniej anestezjolog robi z Toba wywiad) dostajesz glupiego jasia do zyly potem maske i odlatujesz...... budzisz sie z dziwna klucha w gardle (wkladaja rurke w czasie op) i cewnikiem,jezeli duzo plukali masz w jednej z dziurek rurke z buteleczka do ktorej splywaja wszystkie brudy w ten sam dzien wyrzucaja cie z lozka pod prysznic niby na 2 dzien po operacji mozna wyjsc mnie wypuscili dopiero na nastepny......czujesz sie mniej obolala niz po zwyklej operacji i szybciej dochodzisz do siebie......... jesli cos jeszcze napisz

Gość gość
Ja zabieg laparoskopii torbieli jajnika miałam robiony w klinice Galena. Jestem bardzo zadowolona z efektów, mój problem minął. Zabieg został wykonany bardzo skutecznie i mają tam  nowoczesny sprzęt. Polecam każdemu.