Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiijjjhhhhhbbb

facet wraca z delegacji... jak go zaskoczyc?

Polecane posty

Gość iiijjjhhhhhbbb

moj chlopak byl przez tydzien na delegacji i jutro wraca. bardzo sie za nim stesknilam i chcialabym zrobic dla niego cos milego, nietypowego - erotycznego albo i nie. jakies propozycje?

Gość dvjavs
Już mu tam na delegacji erotyczne niespodzianki porobiły, nie powtarzaj się.

On juz na delegacji mial pewnie tyle "milych zaskoczen" ze juz mu daj spokoj...niech se odpocznie.....

Gość dvjavs
Lepiej mu kolację i kąpiel zrób bo zmęczony po tych harcach będzie.

Czemu takie wredne jesteście? Nie każdy facet od razu musi zdradzać na delegacji, nie burzcie ich wzajemnego zaufania do siebie.

Gość iiijjjhhhhhbbb
hehe no zmeczony harcami nie bedzie na pewno, byl na strasznym wygnajewie i tam same chlopy :). kolacja wlasnie odpada bo on wraca mniej wiecej tak jak ja koncze prace i jade prosto do niego. chyba ze by czekal jak ja 2h przy garach :). myslalam bardziej o jakichs sexy ponczoszkach, krotkiej spodnicze i seksie juz przy wejsciu bez jednego slowa zamienionego przed :).

Gość Pomarańczowa Skrzynka
Kupić mu wibrator i zapakować w tyłek.

Gość dvjavs
tak tak same chłopy, za dobrze znam życie, sama pracuję z facetami i wiem co oni opowiadają swoim żoną jak jadą na delegację, że same chłopy itd, a to co tam wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie. Prostytutki są wszędzie moja droga, wystarczy jeden telefon, a jak się grupka facetów zbierze, to od razu takie pomysły im do głowy przychodzą, zaufaj mi.

Gość iiijjjhhhhhbbb
hehehehe juz widze mojego z prostytutka :DDDD

Gość iiijjjhhhhhbbb
no pewnie, laska sie cieszy, teskni za swoim mezczyzna, chce dla niego robic rozne fajne rzeczy, to trzeba ja zgnoic. zazdrosc przemawia przez ludzi

Gość mmmmmmmmmaeredccvdxx
wy jestescie zdrowo jebniete. znacie chociaz jej faceta? nie; czy kazdy facet chc ruchac smierdzace dziwki? nie. wiec zamknij jape, twoj rucha nie znaczy, ze kazdy

Gość bfcdkls
Ja nie moge, cały czas ja straszycie, że na pewno zdradził.. Chyba ona najlepiej zna swojego mężczyznę. Ale wyobraźcie sobie, że są jeszcze faceci, którzy nie zdradzają, przy pierwszej lepszej okazji. Poza tym pytanie nie było o to czy mógł zdradzic, tylko o pomysły jak go zaskoczyc!

Twoj pomysl tez jest dobry tylko wczesniej sie dowiedz czy nie jest zmeczony bo wtedy nie bedzie mial z teo przyjemnosci, do tego mozesz cos wymyslic ze akurat bedziesz w ten dzien zajeta bo ble ble ble... tak zeby sie niczego nie spodziewal jak wroci

Gość iiijjjhhhhhbbb
a jakies inne seksualne niespodzianki?

Gość hehehe hhahaha hyhyhy
przyprowadź koleżnkę, i otwórzcie mu drzwi nago

Gość iiijjjhhhhhbbb
ja bym bardzo chciala ale on niestety nie chce trojkata

zaskocz go propozycją badań u wenerologa. cholera wie, co ci tam przywiezie z tej delegacji :o

Gość iiijjjhhhhhbbb
wiem ze bardzo zmartwie wszystko zlosliwe istoty ale moj facet jest dobrym oddanym czlowiekiem i bardzo mnie kocha

Gość I pokazała się kobieca natura
"zawiść " :classic_cool: bo jednej rucha dziwki to drugiej też musi :o A jak okaże się że nie rucha to może jest gorszy i rucha chłopców, albo galerianki albo małe dzieci :o Lepszy nie może być bo żal, A jak będzie jakimś cudem lepszy to trzeba jej go odbić :D

Gość I pokazała się kobieca natura
A jak nie da sie odbic to trzeba ba niego nagadać ze pedau, i robił lody kolegom przed pracą w pracy i po pracy i nawet przed snem by sie lepiej kimało, między czasie walił innym stopami , bo uzdolniony i wygimnastykowany

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooo
Weź się przebierz za królewnę śnieżkę i połóż na stole na białym przęscieradle :-D

Gość miiiiiruuuuu
:d wynajmiej gościa i by was zlapał :D