Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwiraaaa

WREDNA SIOSTRA !!!! POMOZCIE !! :((

Polecane posty

Gość Elwiraaaa

Mam problem otóż mam siotrę , która mieszka niedaleko mnie :) Mam 170 cm wzrostu ona jest niższa ode mnie , ja mam ciemne oczy , jasne włosy każdy mówi , że jestem podobna do tej prezenterki z vivy Natalii ( nie pamietam nazwiska ;) natomiast ona mi starsznie przypomina Anje Rubik , jak sie patrzy na sesje tej modleki to jakbym widziała moja siostre, blondynka , niebieskie oczy . nawet jak sie nie pomaluje to jest ładna . :) jest gorsza w nauce, mimo to w rodzinie zachwycjaja sie jej urodą i stale jest w centrum uwagi , ze to , że tamto, jest 2 lata starsza, niedługo bedzie brała ślub, koleżanek zadnych nie ma, bo wiekszosc sie chciała z nia bić o chłopaków :) ja też mam chłopaka, który uważa ze jest brzydka i , ze dla niego ja jestem najpeikniejsza, nie watpie w to :) Ja osiagam dobre wyniki w nauce natomiast ona ma gorzej troche teraz pracuje jako sprzataczka w sklepie, mimo to zawsze rozmawiaja o niej , w rodzinie jej matka stale opowiada chwali ją taki przykład. jest jakiś zjazd rodzinny i moja ciotka wujek etc. pytaja sie mnie jak tam, co u mnie , opowiadam , moja mama coś mówi , to znowu inni sie wtracaja i chwala siostre , nei dadza mi dokonczyć , tylko zwracaja uwage na tamta, to bardzo przykre. drażni mnie , staram sie nie utrzymywac z nia kontaktow, zreszta to 2 rozne siwaty ona jets falszywa i wredna :) jak sobie z tym radzić ?

Gość Elwiraaaa
pomożcie

Gość Elwiraaaa
??????????????????????????

Gość selin dijon
jesteś zazdrosna

Gość obleczkaja
wredna siostra czy rodzice?

Gość luska z liverpoolu
poki co to ty jestes wredna i falszywa obrabiajac jej dupe na forum

Gość Elwiraaaa
nie jestem zazdrosna ... ! bo ona nie dba o sobie , chodzi mi to , że na siłe próbują sie nią zachwalać .

Gość obleczkaja
jak ty w ogóle piszesz? po chuje te spacje miedzy znakami interpunkcyjnymi? :O jakoś mnie denerwujesz dziewczyna, spakuj plecak do szkoły i nie truj dupy 🖐️

Gość obleczkaja
" bo ona nie dba o sobie , chodzi mi to , że na siłe próbują sie nią zachwalać ." jakim cudem ty możesz mieć dobre stopnie? przecież ty nawet sensownego zdania nie umiesz sklecić :O

Gość selin dijon
No widzisz, nie dba o siebie a i tak robi lepsze wrażenie niż Ty zakompleksiona zazdrośnico :classic_cool:

Gość Elwiraaaa
widać nie rozumiecie co pisze

Gość Elwiraaaa
nie jestem zazdrosna ! bo akurat nie chodzi mi o urodę

Gość obleczkaja
no bo piszesz tak nieskładnie, że nie da się zrozumieć 🖐️

Gość obleczkaja
nie chodzi ci o urodę, a 3/4 twojej "wypowiedzi" jest właśnie o tym 🖐️

Gość kupostanka
no to o co chodzi? chcesz, aby rodzice biegali z twoimi świadectwami i wszystkim się chwalili? co umiesz poza uczeniem się?

Gość Elwiraaaa
Chodzi mi o to ze jej matka na sile sie wtraca w rozmowe i zachwla swoja corke. jezeli ktos rozmawia i opowiada o sobei to chyba takie przerywanie nie jest w porzadku ?

Gość luska z liverpoolu
skoro nie jestes zazdrosna to po co temat? Poza tym tresc twojego posta nie ma nic wspolnego z jego tematem:o

Gość Elwiraaaa
wkurzyłam się bo siostra wsadziła mi kij od mopa w kakaowe oko i rodzice ją za to chwalą :(

Gość obleczkaja
i za to, że jej(?) matka się wtrąca jak ty mówisz, nienawidzisz swojej siostry? :O

Gość Elwiraaaa
nie podszywaj sie

Gość Elwiraaaa
Chodzi o to , że ona na wszytskich sie drze , jest nie miła i uważa sie za niewiadomo kogo :p obgaduje swoja rodzana siostre , manipuluje, a jej matka jest taka sama , i ok moze źle mi sie napisało o co chodzi , ale nie pojeżdzajcie zaraz tak po mnie jeju

Gość luska z liverpoolu
widocznie jestes nudna i nie potrafisz soba zainteresowac innych. Proste. Nie widze w tym zadnej jej winy.

Gość Elwiraaaa
tak, bo jestem mentalną góvniarą i wszyscy chwalą siostre sprzątaczkę zamiast zachwycać się moimi zafajdanymi pampersami :(

Gość Elwiraaaa
14;12 nie podszywaj sie

Gość obleczkaja
kurwa, dziewczyno naucz się w końcu, że przed znakami interpunkcyjnymi (np. ?!.,) nie robimy spacji!

Gość Elwiraaaa
Co ludzie nie kumaci ! :P Czyli pochwalacie to , ze ktos jest manipulantem , jest mily , fałszywy ?! i na siłe sie pcha aby sie zachwalac? jakos wszysycy w rodzinei to zauwazyli i komentuja to , to nei moj wymysł .

Gość Elwiraaaa
matka siostry wsadziła mi palec w odbyt i spotkała się z moim kupalem :(

Gość obleczkaja
podszyw ma rację, jesteś mentalną gówniarą 🖐️ ile ty masz w ogóle lat?

Gość Elwiraaaa
nie jestem gówniara , ale akurat nawet w rodzinie zauważyli, to jaką jest manipulantka i wywyższa się, to nie mój wymysł, chciałam tylko się tym podzielić ale wy tylko umiecie pojeżdzać po ludziach, bo nei umiecie sensownei doradzić

Gość obleczkaja
przeczytaj, Elwirko co napisałaś i powiedz nam, na jakiej podstawie mielibyśmy wysnuć takie wnioski? cały czas piszesz, że jej matka to, jej matka tamto, a o "wrednej" siostrze ani słowa 🖐️