Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie błagam

czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość doradźcie błagam

w życiu bym nie przypuszczała, że przyjdzie dzień w którym założę taki wątek, ale jestem zestresowana i muszę. W kwietniu zabawiałam się z chłopakiem (nie spaliśmy ze sobą, jestem 'dziewicą'). Raz zdarzyło mu się zagalopować i skończył między moimi nogami, na wzgórku łonowym czy łechtaczce, byłam wściekła, ale okres dostałam normalnie w kwietniu, maju, czerwcu i lipcu - zawsze był regularny, trwał 5-6 dni, obfity. No i w tym miesiącu spóźnia mi się już kilka dni i zastanawiam się czy jest możliwość, abym była w ciąży? Nie przytyłam, biust mi się nie powiększył, brzuch nie zaokrąglił, nie mam mdłości ani zmiany nastroju, ani większego apetytu, wszystko po staremu.. Ostatnie 3 dni bolał mnie żołądek (zawsze tak mam tuż przed okresem), a teraz czuję się dobrze, zero mdłości i bólu brzucha (który zawsze mi towarzyszy), tak samo nie mam bolesnego obrzmiałego biustu (to również u mnie oznaka, że okres się zbliża)... Sama nie wiem co jest grane, tak strasznie się stresuję, błagam doradźcie coś :(((

Gość tez biegam już 3 lata
Czy ja dobrze rozumiem: pytasz na forum prawie we wrześniu czy jesteś w ciąży od kwietnia?????? Mam nadzieję ze źle coś zrozumiałam....

Gość mondeo
za robotę się weź durna pipo

Gość ululanarolka
hm nie sądze zebys byla w ciazy aczkolwiek powinnas kupic test ciazowy albo odwiedzic ginekologa - on najlepiej rozwieje Twoje watpliwosci.

Gość no moim zdaniem
skoro od tego czasu miesiaczkowałaś, to jakim cudem chcesz byc w ciąży??? pomijając fakt, ze do wytrysku doszło poza pochwą

Gość azu
No jesteś, jestes ale w ciąży urojonej. W końcu każdy objaw to wina ciąży.

Gość he he he he ha ha ha ha
Zbyt wcześnie żeby stwierdzić ciążę, poczekaj jeszcze parę miesięcy i zrób test głupich nie sieją....

Gość azu
Spokojnie zostało jeszcze tylko kilka miesięcy i urodzisz.