Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś kolo,,,

JAKI PAS POPORODOWY?????

Polecane posty

Gość jakoś kolo,,,

poradzi ktoś coś? tyle tego jest że nie wiem co wybrać. Ten pani teresy jest dobry?

Gość jakoś kolo,,,
o tym pasie pani teresy czytałam że się roluje dlatego myślałam o takim połączonym z majtkami żeby też u dołu nic nie wystawało

Gość ja widzialam na allegro
ja nie mam przekonania do takiego laczonego z majtkami, bo po porodzie to trzeba sie tam "wietrzyc" i rana sie szybciej goi a te majtki to chyba nie beda takie cieniutkie? nie wiem, ale mam pas taki jak nosi sie na silowni, taki co sie poci czlowiek w nim i az tak sie nie rozluje, przed ciaza zakladalam go na ubranie bo tak to odparzal skore no i rolowal sie tylko przy zakladaniu a potem siedzial w miejscu ladnie.

Gość jakoś kolo,,,
ja tam wietrzyłam kilka dni tylko z tym że ja miałam cesarkę i teraz bedzie kolejna. zależy mi na tym żeby brzuch troche się wciągnął no i nie chce się dorobić przepukliny

Gość jakoś kolo,,,
no własnie obawiam się że może dołem co nieco wystawać, wszystko zależy pewnie jaki kto ma problem z brzuchem, ja chyba się na ten z majtkami zdecyduje

Gość jakoś kolo,,,
no właśnie ktoś kto już ma wypróbowany jakiś model... trudno ale ten no chcesz kupić drogi nie jest więc w razie czego dużo nie stracisz

Gość ja widzialam na allegro
tez tak wlasnie mysle :) a ty pokaz ktory chcesz kupic? nie wiem czy sa ale fajny bylby taki z odpinanymi majtkami a ja widzialam wlasnie polaczone tylko

Gość jakas taka mamś
mam ten pas z linka wyżej i odradzam. zainwestujcie w coś lepszego

Gość jakoś kolo,,,
jakas taka mamś o dzięki

Gość do jakas taka mamś
dlaczego go odradzasz? co z nim nie tak? bo jesli mamsie kierowac tylko tym ze mowisz ze go odradzasz ale nie mowisz dlaczego to wle sama go przetestowac....

Gość gość
Też byłam zadowolona z pasa Carriwell - miałam taki sam tylko czarny: www.babymama.pl/pas-poporodowy-organic-czarny-carriwell-p890 Polecam, nosiłam po tyg. po porodzie.

Gość gość
Faktycznie bielizna wyszczuplająca w widoczny sposób koryguje kształt sylwetki. Ja majtki wyszczuplające kupiłam w internetowym sklepie Orirose. Ma duży asortyment tego rodzaju bielizny i nawet konkurencyjne na internetowym rynku ceny.

Gość gośćPaula27
Polecam salon Life+ Tam mają bardzo duży wybór i sprzedawcy pomocni, pomogą dobrać ten najlepszy ;) http://www.life-plus.pl/