Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polippp

PLIP a ciaza.

Polecane posty

Gość polippp

witam , czy jezeli mam polipy na macicy to moge zajsc w ciazE?

Gość kasinka...
jesli masz polipa, to musisz go usunac. Nie powoduje uplawow? Nieleczony moze nawet dorowadzic do bezplodnosci.

Gość kasinka...
i....chyba jest na szyjce macicy, nie w samej macicy?

Gość polippp
no tak na szyjce, mialam bardzo obfity okres , teraz leci mi raz na jakis czas cos dziwnego , ale to nie okres

Gość kasinka...
mnie wlasnie obrzydliwe uplawy "wygonily" do ginekologa. Zaraz wypisal skierowanie na zabieg (czujesz tylko wziernik, usuwanie polipa nie boli, bo nie jest unerwiony. Cala "operacja" trwala nawet nie 5 minut) i leki dopochwowe. Nie ma sie czego bac. Rozumiem, ze masz juz diagnoze?

Gość polippp
tak ale mialas lyzeczkowanie ? tez powiedzial zebym poszla do swojego ginekologa po skierowanie na zabieg tylko się boję bo podobno do łyzeczkowania podchodza kobiety ktore nie chca miec dzieci , bo moze to spowodowac bezplodnosc

Gość kasinka...
nieeeee, nie pamietam zeby padla taka nazwa... Moze to sie stosuje, gdy polip jakos sie rozrasta..? U mnie to bylo jedno krotkie ciecie. Ale ze nawet go nie poczulam, to wiecej niczego nie powiem :) lyzeczkowanie na pewno bym zauwazyla ...;) poszukaj dobrego ginekologa, najlepiej takiego ktory pracuje w szpitalu klinicznym i jednoczesnie ma prywatna praktyke. Wtedy idziesz do takiego najpierw prywatnie, a ten wypisuje skierowanie "do siebie" na oddzial. Za wizyte placisz, ale za zabieg juz nie. Inaczej bedziesz szukac miejsca przez NFZ, a to moze potrwac...do wiosny ;)