Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerlok cholms

wlasnie sledze byla dziewczyne mojego bylego chlopaka na fb

Polecane posty

Gość szerlok cholms

:)

Gość silwergold
Ale ci się nudzi,nie masz swojego życia ?????? Sfrustrowana jesteś? Kup sobie wibrator to ci przejdzie:P

Gość szerlok cholms
sfrustrowana to nie jest dobre slowo. jestem w kompletnym dolku...

Gość ewelinda28
Czemu jestes w kompletnym dołku? Co.się stało? Przyznam, ze nawet cie rozumiem. Też mam różne fazy na punkcie byłej dziewczyny mojego faceta pomimo tego, ze jesteśmy Juz razem 4 lata. Mam nawet zdjęcia tej byłej i czasem je oglądam, oceniam, porównuje. Nie wiem dlaczego to robię...

Gość ja tez tak robie
Też oglądam regularnie eks mojego obecnego. Byli ze sobą krótko, ja mam o wiele poważniejsze doświadczenia, ale z kolei mój chłopak jest bardziej uczuciowy ode mnie. No i ciągle zastanawiam się, która mu się bardziej podoba, jesteśmy różne od siebie pod każdym względem, ona wysoka szczupła blondynka ale z twarzy jak dziecko a ja niziutka z kobiecymi kształtami (nie gruba) ruda.... Cholera, bez sensu to.

Gość moj mial tylko 2przygody
zadnej dziewczyny na serio przede mna nie mial.Nie wiem jak one wygladaja,choc przyznam ze szukalam,ale nic. za to przykro mi jak patrze na profil dziewczyny w ktorej byl zakochany majac nie wiem 15lat.przez dluzszy czas. chyba bym nie wyrobila jakby mial dziewczyne pare lat :(

Gość ewelinda28
Moj facet, mąż Juz właściwe, zostawił te swoją dziewczynę dla mie. Możecie wierzyć lub nie, ale STRASZNIE było mi z tym źle. Wiecie, ona bardzo przeżyła to rozstanie. Ja miałam ogromne wyrzuty sumienia, zrobiło mi się lżej kiedy dowiedziałam się, ze ona ma kogoś. Teraz wiem, ze od dwóch lat jest mężatką. Mieszkamy w tym samym mieście. Moja obsesją zaczęła się kiedy ja przeprowadzilam i zamieszkalam w.mieście mojego męża. Wczesniej nie zastanawiałam się nad tym jak ona wygląda itp. A teraz prawie codzienne oglądam jej zdjęcia. Na zywo nie widuje jej często, bo mieszkam teraz kilka kilometrów Za miastem, a ona w mieście. Nie mamy wspólnych znajomych. Wiem ze mąż mnie kocha i jakoś tam strasznie zazdrosna nie Jestem, ale SA.lepsze i gorsze dni.

Gość ewelinda28
Taka sama jak wczoraj , najpierw zorientuj się czym jest stalking. My nikogo nie dreczymy. Ja akurat mam zdjęcia tej dziewczyny, bo miała je moja teściowa w kompuerach.i ja je znalazłam:( nie śledzę jej na portalach ani w żaden sposób nie gnebie I Onaaaaaaaaa - znowu go kocha? rozumiem, ze odezwała się do Twojego? I co, chce wrócić.? Szok. Po ośmiu latach.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nooooo bo popieprzylo jej sie w jej zwiazku i uswiadomila sobie ze nadal kocha mojego i strasznie zaluje ze tak zrobila i teraz za to pokutuje...pffffff nom spotkali sie, bo ta suka odnowila kontakty z jego siostra i zostaly kolezaneczkami no i tak wyszlo ze spotkali sie wszyscy na imprezie na ktorej mnie nie bylo i jeszcze na dodatek sama sie o tym dowiedzialam.. Zawsze sie denerwowalam o ta laske i wyklinalam bo na poczatku zwiazku probowala nam namieszac i naopowiadala bzdur a ja prawie w to uwierzylam... pies ogrodnika, a raczej suka... masakra..... Moj oczywiscie kocha mnie i nie ma z tamta zadnego kontaktu, no ale siostrunia pewnie od czasu do czasu popierdoli o niej... przy mnie to temat tabu.. lol pffffffffff

Gość ewelinda28
Jakim tzreba być człowiekiem, zeby próbować rozwalic związek komuś po 8 latach? Nie rozumiem tego, ona to robi z całą premedytacją. Wlazi z butami w.Wasze.życie. ja nawet jak.się.zakochalam to walczylam z tym uczuciem, bo nie chciqlm nikogo krzywdzić. No, kurcze moj też ma siostrę, która mnie zresztą.nienawidzi i która przyjaznila się z jego eks.:) ach te siostrunie. Mysle, ze wszystko się u ciebie dobrze skończy, a twój kaze tej byłej spadać na drzewo. :) tylko szkoda Twoich nerwów:( bo co się nadenerwujesz i napocisz to twoje:(

noo a te sie widuja bardzo czesto... Na poczatku bylo ze mna bardzo zle, ciagle o tym myslalam, balam sie ze go strace, ze jak ja zobaczyl to cos do niej znowu poczul, wkoncu to ona jego zostawila, ze cos wrocilo.. twierdzi ze nie no ale ch go wie..... Teraz jest fajnie, widze ze mu zalezy, ciagle mowi ze mnie kocha, przytula, caluje, dba o mnie... a w mojej glowie chore mysli.... Jestem strasznie wrazliwa, wszystko biore do siebie, wszystkim sie przejmuje.. a jeszcze ta eks to mnie dobija! Nie wiem czy to byla proba rozbicia zwiazku ale wszystko na to wskazywalo... nom te siostry sa popierdolone!!!! Ewelidna skad jestes? :)

Gość ewelinda28
A czemu pytasz skąd Jestem? :)

HEehe tak tylko.... ;)

;)