Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablo

Moja córka przestala spać w dzień.

Polecane posty

Gość jablo

Ma dwa lata. Kto się łączy w bólu? Rany, o ile dzień wydaje się dłuższy...Co robić całymi dniami?

Gość gufikolka
no i? straszne, serio:O

Gość jablo
Ja pierdolę, na tym forum już słowa nie można napisać bo frustratki leczą kompleksy od rana do wieczora.

Gość azu
Taka kolej rzeczy.

Gość jugo
znowu ty??????? :O

Gość kasz1miko
moje kondolencje ... dziwna jesteś...myślałaś ze bedzie spać do 18 roku życia????!!!!

Gość serenada nocna
powtorze jak ktos wyzej-straszne!!! coz ty teraz zrobisz mamusiu? kiedy znajdziesz czas na przesiadywanie na kafe? baaaardzo ci wspolczuje ...ale twojemu dziecku bardziej:O takiej załosnej matki

Gość jablo
Wy mi współczujecie? Jakim trzeba być idiotą by taką agresją reagować na coś tak trywialnego?

Gość nnnsamakasia
Mój ma dwa lata i nie śpi od 3 miesięcy.Wstaje o 8.00 a zasypia o 20.00 :O Łączę się bólu autorko ;)

Gość nnnsamakasia
🖐️

Gość Mama nie autystyka.
A Ty autorko i na tym forum zaczynasz pierwsza wyzywać? Matko, kim ty jesteś. Skąd wiesz, że ojciec przyszedl po 5 latkę?

Gość nnnsamakasia
Chyba pomyłka i nie ten temat :D My tu i niespaniu w dzień a ona o 5 latce zostawionej na placu :O

Gość Mama nie autystyka.
nnnsamakasia a skąd wiesz, że na placu? Haahaha

Gość jablo
Kim jestem? Zapytaj swoje koleżanki, które po mnie jadą za zadanie zwykłego pytania, za niezgodzenie się na mieszanie mnie z błotem. Wy możecie, bo w stadzie. Ja nie. Nie zamierzam nic tłumaczyć tobie, bo i tak cokolwiek powiem, będzie źle. Ciekawe dlaczego nie jesteście takie troskliwe w stosunku do dzieci, o których napisała osoba na tamtym temacie, gdzie matka pije a dzieci dwuletnie z okien wyglądają. Wiesz dlaczego? Bo właśnie owczym pędem zrobiłyście sobie ze mnie ofiarę na wyładowanie waszych frustracji (och tak frustracji) i nawet nie zauważyłyście tego. Po mnie spływa to wszystko, bo na forum wszystkie pierwsze do wyzywania a w twarz to żadna by słowa nie rzekła.

Gość glinka zielonaaa
Moja córcia też w tym wieku przestała sypiać w dzień, ale całą noc przesypa ładnie.

Gość jablo
nnnsamakasia poszukiwaczki sensacji jak widzisz wytropiły mnie tu. Whatever. Przygnębia mnie ten internet bo jak myślę, że ci ludzie, którzy tu hejtują żyją być może obok mnie to wielki smutek mnie ogarnia.

Gość jablo
Glinka dzięki za wypowiedź. Chętnie bym coś dodała ale boję się, że cokolwiek powiem, będę tu mieszana z błotem a po co mam dawać im powód.

Gość halina 2000
Moje bliznieta tez przestały spac w dzien mając 2 latka.Ale za to zasypiają o 18 i śpią do 6-7 rano.Moja mama powiedziała,ze ja przestałam spac w dzien jak miałam 1,5 roku.

Gość PUDELSSSSS
to jedna z Twoich pierwszych wypowiedzi, nikt Ci tu nie obrazal tam tak samo sie zaczelo, jak ktos ma inne zdanie to cie to przerasta "Ja pie**olę, na tym forum już słowa nie można napisać bo frustratki leczą kompleksy od rana do wieczora."

"kto się łączy w bólu" !? Chciałaś dziecka to teraz się nim opiekuj, to nic dziwnego, że w końcu przestaje spać w dzień. Ale szczerze wspołczuję mu takiej matki, dla której czas spędzany z córką to BÓL i męka.

Gość glinka zielonaaa
jablo- zlej je ciepłym moczem, przcież nie ma co się łamać kimś kogo kompletnie nie znasz, kto kryje się za pomarańczowym nickiem i siedzie tutaj tylko po to żeby nawtykać innym.

Gość kreolka___
Kolejna mamusia roku dla ktorej pare chwil z dzieckiem w ciagu dnia to ból i męka. Zal mi dzieciaka ze trafił na takie zwyrodniałe mamusisko.

Gość jablo
glinka dzięki dobra kobieto. Przywracasz wiarę w normalnych ludzi:)

Gość jablo
Mnie tylko dziwi nieustannie fakt jak łatwo się tu ocenia innych dodając do kilku słów swoje wyobrażenia:) To jest wręcz komiczne. Żadna z tych bab mnie nie zna. Nie wie żadna, że dziś byłam z córką na spacerze, że czytałyśmy książki, budowałyśmy wieże z klocków, tańczyłyśmy, uczyłyśmy się wierszyków, piekłyśmy ciasteczka z ciasta francuskiego, byłyśmy na lodach ale każda do nazywania mnie "leniwym mamusiskiem" czy jakoś podobnie to pierwsza. Czyż to nie jest żałosne? Jest wręcz śmieszne. Żegnam. Można gdzieś zgłosić cały temat do usunięcia?

Gość glinka zielonaaa
ale nie nawalam seryjnie po każdej osobie, jeżykiem prosto z slumsów :/

Gość glinka zielonaaa
językiem.