Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablo

Moja córka przestala spać w dzień.

Polecane posty

Gość grtyhyh
Jak ktoś w drugim temacie ktoś jej zwrócił uwagę, ze zamiast zainteresować się tamtym dzieckiem, siedzi na kafe, odrzekła, że jej dziecko śpi więc nigdzie nie pójdzie, tu zaś problem ma taki że jednak jej dziecko w dzień nie śpi... Hmmm. Rozdwojenie jaźni? Czy kolejne głupie prowokacje?

Gość glinka zielonaaa
jabło- przecież te debilki uważające się za mamusie roku, chcą się najwidoczniej dowartociowac. Nikt normlany nie siedzi i nie wylewa wszytskich brudów na kogoś bez powodu. Ja nie widzę w tym temacie nic takiego co by cię w jakiś sposób dyskwalifikowało jako mame. Sma nie jeden raz miałam dość swojej pociechy i myslałam sobie że fajnie by było jak by sobie chwilkę pospała, pomimo tego że bardzo kocham swoje dziecko to najnormlaniej w świecie czasami człowiek ma dość, chce sobie chwilkę odetchnąć. Każada mamtka tak ma tylko nie każada jest w stanie się do tego przynzać.

Gość glinka zielonaaa
grtyhyh- bo najwidoczniej nie śpi tyle ile wczesniej, abo nie kazdego dnia ! tak cięzko właczyć mózg ?

Gość glinka zielonaaa
trudno sobie wyobrazic, co mogła miec autorka na myśli ? pewnie że trudno, jesli chodzi o tak przyziemne rzeczy, ale do czego innego to już sobie umiecie dorobić histroyjki nieiwadomo skąd zaciągniete, do debilnych dogadywanek to fantazji wam nie brakuje.

Gość glinka zielonaaa
Ciągne lachona psu sąsiada

Gość Meggyy78967979
Wiem jak to jest, choć moje dziecko jest nieco starsze, też już nie śpi w dzień, wtedy gdy spał miałam chociaż chwilę by posptrzątać, pozmywać i wypić kawe, teraz wszystko na szybko, bo synek bardzo nie lubi siedzieć w domu, non stop na dworze właściwie jesteśmy, chwila dla siebie dopiero wieczorem.

Gość jablo2
glinka dziękuję. Właśnie chwilowo wyskoczyłam usypiać córkę i sobie myślałam leżąc z nią, że co jest złego w tym "bólu". Kocham i wielbię córkę co nie znaczy, że nie cenię sobie czasu jaki mam tylko dla siebie. A tym właśnie są jej drzemki. Jeszcze raz dzięki glinka za to, że jesteś ziarnem wśród plew. (ktoś już był uprzejmy zaczernić sobie mój nick)

Gość Pytajłoooooo
glinka, pocwicz pisanie bo słabo ci cos idzie

Gość katolozkaaakaka
a dzieci juz pojedzone i w lozku ..czy w koncie siedzi? a mamuska od kilku godzin na kafe sie udziela :D:D