Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Kobieta z brzydką twarzą może nadrobić piękną, smukłą, lekko umięśnioną

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

resztą ciała. Tylko jak widać na mieście, mało której się chce.:( Dlaczego? Czy potrafi ktoś to wytłumaczyć? Nie zależy Wam, kobiety, na tym, żeby na was patrzeć. Czy z powodu brzydkiej twarzy stwierdziłyście, że już nie ma co i można zwątpić w siebie? Podsumowanie: Tyle brzydkich, zaniedbanych dziewczyn na mieście.😭

Gość kolegastalin
tapeta i lakier to na samochodach robi wrażenie

Gość ludzki przedmiot
Kolegostalinie, ale co to ma do tematu?:(

Gość ludzki przedmiot
A. Bo jeszcze zapomniałem zaapelować. Dziewczyny zróbcie coś z tym, bo czasami to aż brak słów. Upadek wartości.Kobiety. :(

Gość hdhdhhehdhd
Zadna super figura nie zrehabilituje brzydkiej geby

Gość ludzki przedmiot
Hdhdhhehdhd nie przesadzaj. Dzisiaj widziałem. Buzia brzydka, bardzo brzydka. Ale ciało. Widać było te godziny na siłowni, tę ścisłą dietę, wyrzeczenia. Więc jak się chce, to wszystko można.:(

Gość hdhdhhehdhd
Sory ale ja nie moglbym miec szpetnej laski z super figura juz predzej odwrotnie,np steczkowskiej kijem bym nie ruszyl

Gość ludzki przedmiot
Hdhdhhehdhd ja też.:D To tylko takie przemyślenia. Rzeczywiście Steczkowska dobrym przykładem. Wolałbyś z ładną buzią a zapuszczonym ciałem?! Nie!:( To ja już chyba wolałbym z buzią niewyjściową, ale figurą wytrenowaną.

Gość ludzki przedmiot
Chodziło mi, że w ogóle nie mógłbym mieć kobiety z czymś brzydkim.:(

Gość kolegastalin
figura i umięśniona a po ślubie świnia z wałkiem i flaszką

Gość ludzki przedmiot
Kolegostalinie, o takich to już w ogóle nie mówię, bo to na miano kobiety nie zasługuje.:(

Gość hdhdhhehdhd
Wole ladna buzie niz figure,najlepiej jedno i drugie

Gość D(r)eszczyk
Wiesz co, przedmiot - ty to mi przypominasz swoimi tematami tego prawika z kompleksem analno-zelusiowym. W chooy wymagań, mało co do zaoferowania :P

Gość ludzki przedmiot
Hdhdhhehdhd, z jednym i drugim ciężko. Naprawdę mało jest ładnych kobiet. D(r)eszczyk, nie wiem o jakiego prawika chodzi. Jakie "W chooy wymagań"? To już wychodzi na to, że wymagania to są? :( Myślałem, że to podstawowe sprawy co wypisuję.💤

Gość odpowiadająca żelka
jeśli cipka jest śliczna ,zadbana ,mokra i chętna to napewno ktoś się skusi tak ze głowa do góry , nawet ja bardzo chętnie .pozdrawiam

Gość D(r)eszczyk
O całokształt mi chodzi. No ale co tam, pisz sobie :P

Gość ludzki przedmiot
Żelka, aha. D(r)eszczyk, bo golenie sromu wymagam i zachowywania się jak na kobietę przystało, czytaj: nie przeklinaj, chodź elegancko w szpilkach, jak palisz papierosy, to nie jak babochłop tylko z gracją itd. ? Ale wymaganie. Rzeczywiście.

Gość D(r)eszczyk
Mhm a ty pewnie jesteś przystojny jak Apollo, dżentelmen jak angielski lord. Nie wspominając o blyskotliwosci i szarmanckim zachowaniu. :D

Gość ludzki przedmiot
A co to? Na przesłuchaniu jakimś jestem czy co?

Bo to jest zakompleksiony prawiczek, które wszystkie dziewczyny miały na nazwisko .jpg. :classic_cool: Do tego jest brzydki i niski (163 cm). Pierdzenie na forum to wendeta na wszystkich kobietach, które go nie chciały, a fakt jest taki, że nawet lochy 1/10 nim gardzą. :D

Gość ludzki przedmiot
Androgen, mimo, że sporo tu "kobiet" pokroju Very lynn, to mógłbyś zachowywać się i używać bardziej wyrafinowanego słownictwa. Choćby dla tej jedynej.;) Czy znasz synonim wyrazu "zajebisty". Znasz. Dlatego grzecznie wróć i napisz pytanie jeszcze raz. W przeciwnym wypadku opuść temat, bo nic tu po Tobie. Proszę i dziękuję.

Jeśli ja użyję słowa "zajebisty" to kobietom miękną nogi. Jeśli Ty go użyjesz, to kobiety się obrażają. Taka jest między nami różnica :-) Może za jakieś 20 lat nauczysz się jhak używać wulgaru.

Gość gwiazdka6
osobiście znam kilka sportsmenek o nieciekawej urodzie,aczkolwiek liczy się wnętrze,intelekt,charakter,poczucie humoru. Twarz i ogólny wygląd też jest ważny,ale nie najważniejszy.

Gość ludzki przedmiot
"wulgaru" ? Ale "cool" jesteś.:D Daj spokój, Androgen. Błaźnisz się. I to napisałem ja. Znacznie młodszy.:( Smutne to. Jakby nie było.:D

Androgen ma rację, ale co ty skarlały kmiocie możesz o tym wiedzieć. :) Mojego pokroju? Przecież mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz...zatem otwórz ryj, bo zaraz tam wyląduje jakiś psi zgrywusek. :)

Gość ludzki przedmiot
Gwiazdka6, ale mimo wszystko, jeżeli chce się z kimś dłużej być, to jeden z ważniejszych aspektów. Nie sądzisz?:(

Gość gwiazdka6
ludzki przedmiot - tak,to wtedy zmienia postać rzeczy. Wyraz twarzy, jej rysy, spojrzenie,włosy itd. wyrażają co człowiek ma w środku. Ja na szczęście mam bardzo przystojnego mężczyznę :D i na jego twarz zwróciłam uwagę w pierwszej kolejności. Więc masz rację.