Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Kobieta z brzydką twarzą może nadrobić piękną, smukłą, lekko umięśnioną

Polecane posty

Ludzki, doceniam Twoją troskę o moją postawę na kafe. Zrobię co w mojej mocy, by więcej się nie błaźnić :-) Powiedz mi jeszcze, w czyich oczach się błaźnię? Bo tego jeszcze nie wiem :-)

Gość ludzki przedmiot
Androgen, może później Ci powiem, a nawet napiszę. Teraz odejdź giermku, bo rozmawiam z Gwiazdką6.:( Gwiazdka6, dziękuję za przyznanie racji. A i czym prędzej po lycry!:D I naprawdę nie masz czego się wstydzić. Niektóre fetysze są tak pokręcone, że Twój to nic w porównaniu.

Gość niezła jestem
"Jeśli ja użyję słowa "zaj**isty" to kobietom miękną nogi. Jeśli Ty go użyjesz, to kobiety się obrażają." ładne

Gość ludzki przedmiot
bardzo lubię w kakao

Ludzki, powiedz jeszcze o Twoim uwielbieniu fekaliów. I o tym, że kobieta, która chce Ci zaimponować powinna postarać się o publiczny toi-toi zalany po brzegi, żebyś miał się czym bawić obrzydliwy libertynie.

Gość finherabfkjhar
a ja mam ladna figure i ladna twarz :) i...jestem zajeta:*

Gość ludzki przedmiot
Dziękuję za rozmowę. Do widzenia.

Gość ludzki przedmiot
"libertynie":D Donatien-Alphonse-Franois de Sade:( Androgen czy Ty poza forum też taki płaczliwy jesteś?:D

Lycry? :D Szpilki? A kto powiedział, że kobieta ma latać ciągle w szpilkach :D:D:D:D:D Za ładną zgrabną laską, nawet jakby miała na sobie kalosze czy zwykłe trampki, niejeden obejrzy się na mieście. Zresztą pojęcie "ładny, ładna to rzecz względna". Tyś taki przystojniak, wyrzeźbiony niczym dłutem Michała Anioła, że ubolewasz nad stanem "urody" kobiet na ulicach? Tia

Gość jabłkowy sezon.
ja nie rozumiem :O jak osoba tak nikczemnej postury może mieć taki wielki tupet?! :O urośnij, a potem wymagaj czegokolwiek od kobiet (tych z cipkami i penisami, jak wolisz :classic_cool: )

Gość ludzki przedmiot
Budyń Truskawkowy, kobieta która się szanuje będzie chodzić w szpilkach. Przepraszam, ale co Cię tak oburzyły moje wypowiedzi?:( Jabłkowy sezon. kiedy sezon na jabłka się kończy? A poza tym Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, natomiast wylewasz złość na mnie. Chyba, że to zaloty? Więc. Zalecasz się do mnie czy frustracja Cię dopadła?

Gość piękny chuysayn
wniosek razy dwa suwa sie nastepujonco. ładny brzydki nima twarzy ino wyobraznia działa mu na nerw środkowy co objawia sie mu skurczem w celu rozprostowania stawu biodrowego...chłop strzela zza nogawki ślepakami... bo idealnie to łun nigdy nie miał szczescia jeno ubiór dorównywał

Gość mondeo
z twarzą trudno coś zrobić, ale z ciałem prawie wszystko, wystarczy trochę chęci i gimnastyki,

"kobieta która się szanuje będzie chodzić w szpilkach. " Czyli jeśli nigdy nie miałam na nogach tych śmiesznych szpilek to się nie szanuje, tak? Ale ludzie to mają dziwne poglądy :D