Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka8891

brązowa wydzielina, brak miesiaczki

Polecane posty

Gość Anulka8891

Mam problem, otoz bralam tabletki novynette od jakichs 3 lat, przerwalam w kwietniu i juz nie biorę, w czerwcu dostalam pierwsza miesiaczke po odstawieniu potem dostalam w lipcu niestety kolejnej do dzisiaj nie mam, za to od jakichs 9 dni mam brązową wydzielinę z pochwy a jakies 2 tyg temu swedzialo mnie w okolicach intymnych i wydzielina miala brzydki zapach... dodam ze kiedys przy badaniu lekarka stwierdzila ze mam delikatną nadżerkę ktora nie powinnam sie martwic... ale niewiem dlaczego nadal nie mam miesiaczki, ostatnią mialam 9 lipca... przed tabletkami czesto nieregularnie miesiaczkowalam... taka natura... wiem ze teraz tez tak moze byc ale skąd ta wydzielina? dodam ze uprawiam sex z partnerem ale sie zabezpieczamy (2 razy robilismy to bez zabezpieczenia ale nie doszlo do wytrysku ok 3tygodni temu te 2 stosunki bez byly a tak zawsze z zabezpieczeniem). Robilam tez tydzien temu badania hormonu tarczycy TSH wyszlo 0.947. U mnie na wizyte u gina trzeba czekac nawet miesiac czasu:-/ moze miala ktoras podobny problem?

Gość azu
zrób test w celu wykluczenia ciąży

Gość Anulka8891
a jesli wykluczę ciąże to co to moze byc? mial ktos podobny problem? nigdy nie mialam takich plamien a tu juz ok 10 dni są ...ehh

Gość azu
zaburzenia hormonalne