Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t3g5tg5g5g5

Zaczalem miec nagle duze powodzenie po skonczeniu medycyny. Kobiety sa obludne

Polecane posty

Gość t3g5tg5g5g5

falszywe i zaklamane. Tutaj przeczytalem mnostwo tematow o ich empatii i o tym jak to niby faceci sobie "wymyslaja i wkrecaja rozne dziwne fazy o negatywnym charalterze kobiet" ale to jednak prawda-one sa zle. Teraz nagle jak juz jestem po studiach i koncze specjalizacje , mam troche pieniedzy to odzywaja sie dziewczyny z ktorymi kiedys mialem kontakt na poziomie "czesc-czesc", albo wogole nie chcialy gadac bo mialy przy sobie jakiegos przystojnego draba. Teraz nagle odmienilo sie, a z wygladu jestem chyba jeszcze gorszy niz bylem wczesniej. Po prostu to sie odechciewa jakichkolwiek kontaktow z kobietami, jaby czlowiek byl jakims debilem z iq 30 to moze by tego wszystkiego nie zauwazal (albo udawal ze nie widzi) a tak uwazam ze juz lepiej wydac troche tych pieniedzy na jakies "odloty.pl" albo pojsc za przeproszeniem do jakiegos burdelu bo poziom emaptii takiej kobiety w stosunku do ciebie i tak jest na identycznym poziomie jak tej ktora nagle do ciebie wydzwania (jak juz jestes lekarzem czy kims tam innym albo masz kase itp), a nie musisz jej przynajmniej utrzymywac i karmic zachcianek (bo najprawdopodobniej zwrotu zadnego w postaci milosci i tak nie bedzie)

Gość Osika Osika
drżę na samą myśl o tobie :o

Gość t3g5tg5g5g5
??

Gość Osika Osika
prowokujesz? Czy naprawde jestes po med?

marudzisz, w końcu masz jakąkolwiek zaletę. W tym przypadku przyciągasz tylko te które lecą na kasę, to aż takie dziwne?

Gość t3g5tg5g5g5
No opisuje fakty. Dlaczego mialbym zmyslac?

Gość t3g5tg5g5g5
tak to dziwne w zestawieniu z tym co o sobie myslicie (nie wiem czy naprawde czy robicie to z taka premedytacja). Wszystkich zapewniacie o swoim podejsciu non profit do zwiazkow, albo wogole slysze ciagle o "milosci, bo nic innego sie nie liczy". ale jak co do czego przychodzi to to wszystko jest jak sklep albo barter i tylko masz na lade wyciagac to co masz do zaoferowania

Gość Osika Osika
bo na tym forum kazdy klamie! a wszedles tu zapewne szukajac naukowych konwersacji :o

Gość t3g5tg5g5g5
wszedlem tu dlatego ze jestem obecnie zalewany ofertami "matrymonialnymi" ze strony kobiet ktore o to bym w zyciu nie podejrzewal. A ze nie mam z kim za bardzo porozmawiac to pisze wlasnie na tym forum.

Gość t3g5tg5g5g5
a co jest ze mna nie w porzadku Twoim zdaniem? Czy to ja do nich wydzwaniam w oczywistym celu? Czy to ja probuje sie nagle umawiac (z oczywistych powodow). No dziewczyno spojrz prawdzie w oczy

Gość Osika Osika
to znalazles zle miejsce.Tu Ci zjada, opluja albo przeciwnie znajda sie panienki ktore sprzedadza cnote zeby poglaskac Twoj stetoskop. jezeli szukasz milosci to szukaj w zyciu, wsrod normalnych dziewczyn

To teraz czytaj uważnie: gdybyś był fajnym, atrakcyjnym, miłym facetem powalającym uśmiechem na kolana oferty miałbyś zawsze. Ponieważ najwyraźniej nim nie byłeś i nie jesteś nigdy nie przyciągałeś kobiety. Teraz, kiedy masz pieniądze, zacząłeś przyciągać dość specyficzną grupę kobiet które lecą na kasę lub/i wydaje im się, że gość po medycynie to fajny, zaradny, inteligentny koleś. Czyli skończenie medycyny sprawiło, że kobiety same zaczęły Ci dopisywać cechy o które wcześniej być może Cię nie posądzały...no i oczywiście zleciały się te co lecą tylko na kasę :P Nie wszystkie kobiety takie są, ale Ty najwyraźniej jesteś taki zajebisty, że tylko na takie możesz liczyć :)

Gość Osika Osika
głosza pogloski ze stalem sie boski :D

Gość dsvdsv fsdvfdsvds
wiesz co. ja też skończyłam medycyne. jestem kobieta. i myśle że powinieneś być z siebie zadowlony. te kobiety nie lecą wcale na twoją kasę. myślą , że skoro studiowałeś to musisz mieć coś w głowie i nie byc aż takim chamem i prostakiem jak fizole. tak naprawde to dobrze o nich świadczy bo stawiają na intelekt a nie na "dupę" ( sam nap że jesteś przecietny) lepsze to niż blachary co leca na mieśniaków i solarów gejo picusiów naprawde nie rozumiem o co ci chodzi. kobieta leci na mięśnie_- źle , nie myśli o intelekcie uczuciach leci na intelekt- źle, leci na kasę bo nie na twarz

Gość dsvdsv fsdvfdsvds
powiedzmy sobie szczerze. jak ktoś nie ma gabineciku po mamusi lekarzyku/ tatusiu lekarzyku/ ewentualnie dziaduniach lekarzach to nie zarabia znowu tak wspaniale, chyba że do 40 sie dorobi na gabinet

Gość aliada
Panie Lekarzu, świeżo upieczony tak się pisze "w ogóle". Przestań się tak bulwersować i pochyl się nad gramatyką naszą ojczystą. :)

Gość t3g5tg
hmm, no nie wiem na same pieniadze nie narzekam, bo pomimo ze nie mam "gabineciku po tatusiu" to jak narazie te 4 srednie krajowe mam po zaledwie 3 latach pracy w zawodzie i pracujac po prostu jako zwykly lekarz w szpitalu wojskowym. Ale tu nie chodzi o pieniadze tylko o mentalnosc kobiet, moze i nawet mysla ze mam wiecej tych pieniedzy albo.. no nie wiem co one sobie tam mysla-fakt faktem ze ewidentnie czystych intencji to one nie maja. Debilem jak pisalem nie jestem

Gość j7b6b2bj021s
Dziwi mnie,że na medycynie żadnej laski nie spotkałes, bo przecież to u medyków( studentó) zawsze najlepsze imprezy były.

Gość llliipka
Hmm. Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora:-) ja lekarzy omijam szerokim lukiem, bo każdy którego spotkałam miał coś z glowa. Przeświadczenie o wyższości nad innymi było dla mnie nie do przebicia. Wracając do przeciętności i nagłym zainteresowaniem. W oczach plebsu stałeś się dobra partia. Nie wmowisz nikomu ze to nie ma znaczenia. Sam wybralbys na zone/dziewczyne kobietę obiecująca, po studiach i zaradna. Na brzydule bez szkoły byś nie spojrzał. Nie jesteśmy obludne, po prostu życie rządzi się swoimi zasadami. Chcesz kobiety która będzie z Toba nie ze względu na tytuł to szukaj w innym mieście i każdej nowospotkanej mów ze jesteś operatorem koparki. Życzę powodzenia, bo od wieków wiadomo ze jak ktoś nie grzeszy uroda to powinien nadrabiać innymi rzeczami.

Gość niezła jestem
zaczęłam miec nagle duze powodzenie po schudnięciu faceci są obłudni

Gość niezła jestem
btw cztery srednie krajowe to smieszna kasa pewnie te laski, co Cie rwały urodą nie grzeszyły ;)

Gość Ale to jest obluda
ze ludzie zmieniaja do ciebie nastawienie po tym jak masz wiecej kasy/zmieniles sie fizycznie/ masz lepszy zawod. TO JEST OBLUDA. Autor ma racje

Gość Ale to jest obluda
No nie wiem czy 4 srednie krajowe to tak malo :D ja np chcisalbym miec chociaz 1na :D

Gość avp2
4 srednie krajowe to ponad 10 kola . Chcialbym miec tyle

Gość niezła jestem
jasne, ze cztery srednie krajowe to są pieniądze za ktore mozna wyzyc, ale to bardzo malo jak na to, zeby sypiac z pokraką jesli laska szuka dzianego faceta i rezygnuje z pociagającego ją partnera na rzecz pieniedzy a sama jest atrakcyjna, to chwyci za kogos kto przynajmniej te 30 dychy wyrabia, sporo takich facetów jest

Gość ale to jest naprawde obluda
takich co robia 3 dychy to jest moze z 10 w pl

Gość dfgghhh
po skonczeniu studiow twoja atrakcyjnosc sie podniosla, to nie obluda to zycie

Gość hahahahaha oj ludzie
wy chyba nie wiecie jakie sa czasami zarobki w Polsce jasne, ze jest duzo bidoty, ale masa osób zarabiających grube setki myslicie, ze wszyscy w tym kraju jedza ziemniaki z kefirem