Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotikooo

Słyszałyście o tym? Facetom już się w głowach poprzewracało

Polecane posty

Jeżeli to prawda, to to jest chore i nie dziwie sie victorii, że wcale sie nie usmiecha.

Gość Siti
a co myślisz, to nic wesołego pokazać się znajomym na imprezie z pulpetem

Gość gjhjhjhjk
no i co, mam ich w dupce

Gość gotikooo
mówili o tym ostatnio w pytaniu na śniadanie

to pewnie ma tylko motywować ją do ćwiczeń, każdy facet tak powinien bo baby po ślubie to sobie tak folgują,że potem jak widać wieloryba to wiaodmo że mężatka :O tylko wolne po 30,40 dbają jeszcze o siebie

Gość utyutyutyuty
właśnie te 5 kg to jej brakuje żeby wygladać idealnie :O

Gość gotikooo
wy jesteście nienormalni? Jej nie brakuje 5kg ale przynajmniej 10. Przecież to już jest ciężka anoreksja

Gość też mi się mętlik zrobił
Biedna ona jest, jak ona w ogóle wygląda. To jakaś tragedia, a nie piękna szczupła osoba. No, ale sama się zgodziła na tę intercyzę, to chyba jej musi odpowiadać :(

Gość ghrrrhhrr
boi się przytyć bo jej pożal się boże mężuś tego nie zaakceptuje, który sam ją wpędził do tego stanu :O

Gość a co to za małżeństwo
Śmieszne to ich małżeństwo. Kobiet się sprzedała i tyle.

Gość gotikooo
Oj nie wydaje mi się żeby ona tak wyglądała przed ślubem... Owszem, zawsze była szczupła ale bez przesady. Teraz to kościotrup. Zresztą nawet jeśli ona tak wyglądała wcześniej to i tak wszystko wskazuje na niekorzyść facetów, którzy przesadzają z tą szczupłością a raczej chudością u kobiet Jeżeli Beckhamowa wyglądała tak wcześniej a mimo to zawarł taką treść w intercyzie to oznacza tylko tyle, że jest debilem i nie pozwoli jej wyzdrowieć. W końcu anoreksja to choroba i to bardzo poważna

Gość drugie zycie
oo, to takie w stylu mojego faceta :O pewnie gdybyśmy mieli intercyzę tez wpadłby na taki pomysł, zwraca uwagę na moj kazdy kilogram, wscieka sie gdy tylko jeden dzien nie zadbam o wlosy czy ubranie, sprawdza czy nie mam cellulitu no z tym, ze ja nie wyglądam jak wiktoria, ale tez nie jestem strasznym spaslakiem waze ok 56 kg przy 172 cm wzrostu, chciałabym zrzucic pare kg ale dla siebie, nie dla niego uwazam, ze jego zachowanie jest chore rozumiem, ze kazdy chce miec zadbaną partnerkę, ale są pewnie granice

Gość pont on
sama jestes pieprznieta i to zdrowo-autorko.Nie bede komentowal twoich wpisow bo to jest czysta psychiatria,seksizm i rasizm czyli w skrocie-feministyczne idiotyzmy.

Gość Uroczy Szymuś
Cześć z Was pewnie zastrzegłoby sobie anal.

Gość wiecznie za gruba
drugie zycie, zmien faceta dobrze ci radzą

Gość drugie zycie
fakt fakten ze kiedy sie poznalismy wazylam 50-51kg, po slubie przytylam do 54 a teraz 56 :o wiec czasami mam wrazenie, jabym go oszukała staram sie teraz cwiczyc, jestem na diecie, ale jestem bardzo znerwicowana i przez to wszystko czasami mam napady gdybym wczesniej wazyla tyle co teraz pewnie nie miałabym wyrzutów sumienia

Gość nfzetka___
ciekawe jak się pieprzą i kiedy skoro ona sypia w jakimś dziwnym kombinezonie :) dla podtrzymania swej urody, pewnie za dnia tylko? :) delikatnie, żeby jej kosteczek nie połamał blondasek :D

Gość La Fende.
jakbyście nie były gołodupne żerujące na facecie sprzedajne wiadomo kto to byście mogły stawiać warunki, ja jestem przebogata i mogłabym w intercyzie napisać,że jak facet sie zaniedba to koniec z pieniedzmi :)

Gość drugie zycie
ale to akurat nie kwestia kasy a kwestia podobania sie wlasnemu facetowi