Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkowa kafeterianka

dni płodne i owu :)

Polecane posty

Gość to ja tez wtrace sie
od 30sierpnia dzisiaj mam koniec@ nie wiem czy dobrze wyliczylam powiedzcie mi w niedziele wyliczylam ze zaczynaja mi sie dni plodnr we srode owulka i w nastepna niedziele ostatni dzien plodny.

hej Agus :)no dzis mi ju troche lepiej wypłakałam sie wczoraj na ramieniu m i to troche pomogło:)pogodziłam sie z tym ze to nie ten cykl...chce zeby sie udało :)ale z kazdym nieudanym cyklem coraz bardziej sieboje..pzreciez ze mna wszystko ok...z m też ...trafiamy w dni płodne..wiec czemu sie nie udaje..:(

Gość zaniepokojona pozytywnie:D
Ja też kochałam sie z mężem 2 dni przed owulacją, wiem bo zawsze w czasie owulacji boli mnie jajnik i też tak było. kochaliśmy sie bez gumki a jak już miał konczyć to założył gumke. ostatni okres miałam 2 sierpnia, ores co 29 dni i cisza. dodam że dzidzi nie plauje ale ucieszyłabym sie bardzo. chyba dziś kupie test bo nie wytrzymam dłużej:D

no właśnie nia mam żadnych objawów ale jak byłam w ciąży z synkiem to też zadnych obiawów nie miałam tylko jakieś takie przeczucie że jestem w ciazy i byłam. a teraz nic...:( no zobaczymy:) pojade do miasta po południu i kupie test ale myślę że to fałszywy alarm. choć już 5 dzień spóźnia mi sie:) z jednej strony bym bardzo chciała drugiego malucha ale z drugiej sie bardzo boje...:)

Gość staraczka tez jestem :)
zaniepokojona mysle ze test rozwieje wszelkie wątpliwosci:)ale widzisz Ty juz mam dzieciatko..a ja juz ponad 3 lata staram sie o dziecko..mam juz jedna ciaze nieudana za soba:(

staraczka też jestem:) - przykro mi, wiem że jest Ci bardzo ciężko. Ale na pewno Ci sie uda trzeba być dobrej myśli. Ja też najbardziej na swiecie pragnę drugiego malucha ale boje sie że nie damy rady finansowo i świadomie nie mogę pozwolić sobie na dziecko. Ale jak by była wpadka to co innego:) Życzę Ci by sie udało i w końcu by sie pojawiła ta mała istotka w waszym zyciu:) Mam też znajomych którzy starali sie o malucha ładnych pare lat z teko co sie domyślam z jednym poronieniem również ale w końcu sie udało:) po tylu latach i komplikacjach w czasie ciąży mają córcie. Tobie tez sie uda:) Trzymam kciuki:*

Gość staraczka tez jestem :)
zaniepokojona dziekuje za slowa otuchy:)mma nadzieje ze wkoncu sie uda :)jest ciezko ale staram sie myslec pozytywnie:)a Ty jak zrobisz test to koniecznie napisz jaki wynik :)

Gość chciałabym kupić tester
Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie określania dni płodnych...używałyście moze afrodyty tego testera na ślinę? Bo zastanawiam się czy nie kupić

Gość aguś24
hej staraczkowa kafeterianka jak tam się trzymasz? ja odstawiłam leki które brałam teraz czekam do 10 czy pojawi się okres, nadal źle się czuje nadal mam podwyższoną temperaturę , choć dziś pobolewa mnie podbrzusze jest mi zimno i raczej nic z tego czuję w kościach ze zaraz dostanę okres jak nic . Byłam wczoraj u endokrynologa mam skierowanie do szpitala na badanie izotopowe tarczycy bo coś niedobrego się dzieje i kto wie czy to źle samopoczucie to nie hormony , pozdrawiam

Hej agus:) a u mnie bez zmian:) też raczej nic z tego......jakoś nie czuje się inaczej có by mogło wskazywać że się udało....także czekam na @ i zaczynam na now:) wiem że wkońcu się uda i to mi daje nadzieję:)tobie też się uda:) szkoda tylko że masz problemy z tarczyca...a długo się już leczysz?pozdrawiam i życzę miłego weekendu:*

Gość aguś24
Witaj Staraczkowa kafeterianka Ja zaczynam się robić nerwowa bo leki odstawione okres powinien być 10 choć ostatnio po odstawieniu leku okres dostałam na 3 dzień wypadało by na dziś wieczór , dziś z rana dostałam potwornego bólu prawego jajnika aż musiałam się położyć na chwilkę i było mi niedobrze :( sama już nie wiem takich objawów od dawna nie miałam ,już nie mogę się powstrzymać żeby nie kupić testu ,ale dziś go kupie i zrobię jurto z rana albo w niedzielę , temperatura skacze raz 36,7 a raz 36,8 to już dziś mija równe 2 tygodnie i do tego piesi czasami zarywają , ojjj co ma być to będzie :) u Endokrynologa leczyłam się jak byłam mała , teraz po latach znowu trafiłam 1 raz bo te objawy są niepokojące, ja również życzę ci miłego weekendu :)

Gość aguś24
Ja już naprawdę nie wiem co się dzieje ze mną :) Dziś byłam w piekarni po świeży chlebek i nagle prawie zemdlałam czułam mega osłabienie , zaraz po powrocie zrobiłam badanie krwi aparatem a domu miałam zaledwie 71 to zbyt niski cukier , przypomniałam sobie że jak byłam w 1-ciąży to wylądowałam w szpitalu w 35tc bo miałam problemy z cukrem byłam na insulinie itd , może to kolejny objaw ? ze coś się dzieje w organizmie, a kupiłam test , jak okres nie przyjdzie do rana i tempka będzie wysoka to poczekam jeszcze z testem do 10 września pozdr

Gość aguś24
Ale tu cisza ? mi dziś rano temperatura spadła o 1 stopień więc spodziewam się ze okres za chwilkę się pojawi , nawet piersi przestały być obrzmiałe , eh jakoś mi smutno bo z jednej strony mogłam mieć szanse na córeczkę :( a zrobiłam test wyszedł tez negatywny , więc ....

Gość aguś24
hej ale dziś dostałam wiadomość od koleżanki szok!!!! W 4m-c dowiedział się ze jest w ciąży , miała nieregularny okres potem zaczęła tyć , potem całkiem zanik okres , zrobiła test negatywny , i w końcu udała się do lekarza doznała szoku że jest w ciąży tak zaawansowanej , miała tylko sporadyczne mdłości i ból piersi, w styczniu rodzić będzie no szok!!! U mnie na razie cisza okres powinien być dziś !

Gość aguś24
Niestety jak w zegarku okres własnie przyszedł :) czyli leki pomogły go uregulować, miłego dnia

Gość aguś24
hej staraczkowa kafeterianka życzę Ci powodzenia bo mój M jedzie w trasę i niestety o.k 10 dni nie będę miała dostępu do neta :( U mnie okres przyszedł choć jest dziwne jasny kolor krwi jakby z jakimś śluzem , jestem zła jak osa dziś nie mogę sobie miejsca znaleźć ,nie wiem co się ze mną dzieje nawet dziwne jest to że zawsze tempka w dniu okresu spadała do 36,4 a teraz jest 36,6 cały organizm mi fiksuje , pozdrawiam jak wrócę dam znać o sobie, powodzenia

Gość aguś24
hej ja jeszcze na chwilkę , coś dziwnego się dzieje , zamiast normalnego okresu mam ale jasno różowy , do tego temperatura zamiast spaść idzie w górę a to bardzo dziwne nigdy tak nie miałam !!!okres jest delikatny bez skrzepów bez zabarwionej typowo krwi i jest z jakimś śluzem , w razie co zrobi jeszcze test do 100% pozdrawiam

Gość aguś24
Co tam u Was Dziewczyny ???

Gość jestes agus w ciazy??
:)

Gość Ewka34565
Dziewczyny co myślcie nr testerów płodności na ślinę? używa może któraś? Bo zastanawiam się nad kupnem

Gość agiew
Wykrywa po prostu LH w ślinie. Jak starasz sie o dziecko, to jest to dobra alternatywa dla testów paskowych, bo jest wielokrotnego użytku