Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala smutna krolewna

fatalne zauroczenie

Polecane posty

ostatnio bylam w szpitalu przez trzy dni, mialam robioną operację. Od czasu wyjscia nie moge przestac myslec o pewnym pielegniarzu, ktory sie mna tam zajmowal, byl dla mnie taki delikatny i troskliwy. Nigdy nikt tak dobrze sie mna nie opiekowal. Czy ja myle uczuciamilosci ze zwykla wdziecznoscia? Musze dodac, ze od roku jestem w zwiazku, ale po tym pobycie w szpitalu wszystko sie zmienilo :( Znam tylko imie tego pielegniarza a poza tym nic o nim nie wiem. Czy powinnam go szukac, czy dac sobie spokoj? a jesli go zanajde to co mu powiedziec?? jestem zagubiona i nie moge przestac o nim myslec...

Gość boskaluiza
zawsze możesz tam wrócić i dać mu jakiś dobry prezent wdzieczności za opiekę np. pudełko czekoladek lub winko :) zawsze to też okazja do chwili rozmowy ;)

Gość forsiasty
Idź do niego, zaciągnij do pokoju zabiegowego i wypnij pachnącą pindę na kozetce. Chłopak będzie zauroczony tobą. Wiem co piszę :D

ten pomysl z pudelkiem czekoladek jest ok, ale to byloby nie fair wobec mojego chlopaka... nie wiem czy zauroczylam sie tylko troskliwoscia tego chlopaka? przeciez nawet z nim nie rozmawialam, a jesli w rzeczywistosci po pracy jest zupelnie inny?

Gość boskaluiza
ale ja napisałam tylko o czekoladkach, gdybyś umówiła się z tym facetem na randkę to by było nie fair ;)

Gość Pytająca1000
ten pomysł z czekoladkami wyżej jest moim zdaniem też ok, wtedy po chwili rozmowy mogłabyś mniej więcej ocenić czy to zauroczenie czy zwykła wdzięczność i czy to ma jakiś sens dalej czy nie, bo wystarczyła ci zwykła rozmowa z nim, ale nie rób nic pochopnie żeby nie zniszczyć swojego związku bo może być nie warto :)

Gość giaur**
jeśli wygląda jak dżordż kluni, to raz się żyje :D

no nawet podobny do dżordża :P