Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowana_ona

8 tydz ciąży-PoMOCY!!!

Polecane posty

Gość zeschizowana_ona

witam, jestem juz w 8 tyg ciąży do tej pory wszystko bylo ok. dzisiaj w nocy poczułam w brzuchu cos jakby szarpniecie , kopniecie albo pekniecie dokładnie nie wiem ale musiało być silne bo mnie obudziło....dodam ze wczesniejsza ciaze poronilam i takie własnie pekniecie zwiastowalo poronienie. i teraz zastanawiam sie czy wszystko jest ok, bo nie umiem juz palcami wyczuc macicy, mam wrazenie ze piersi tez juz "znormalniały". nie wiem czy to schiza po wczesniejszej stracie czy faktycznie cos jest na rzeczy. POMOCY!!!!!!!!!!!!!

Gość zeschizowana_ona
to poważne?

Gość dziewczyno, litości
:O co my rentgen w oczach mamy???:O skąd mamy wiedzieć co Ci tam pękło czy strzeliło?:O idź do lekarza jeśli niepokoi Cię to

Gość madziulah
a skąd my to mamy wiedzieć? udaj się szybko do lekarza jeżeli naprawdę się niepokoisz. Wtedy będziesz wiedziała co się dzieje

Gość zeschizowana_ona
martwie sie nie musissz od razu krzyczec-po prostu zastanawiam sie czy moze ktos mial podobnie, lekarz i tak dopiero popoludniami przyjmuje

Gość azu
Ty się nas pytasz? Skoro już wcześniej się takie coś zdarzyło i zwiastowało poronienie to nie wiem na co czekasz? Od takich pytań jest lekarz a nie forum.

Gość azu
A gdzie ktoś na ciebie krzyczy? Weź nie przesadzaj. A do lekarza przecież możesz zadzwonić.

Gość niunia89...
idź się lecz babo ale na głowe ;/

Gość mi sie zdarzylo
mi sie zdarzylo miec takie skurcze rozciagajace, ktore mnie w nocy budzily. ale do lekarza musisz isc

Gość spokojnie kochana
to co napisze to moze głupie ale ja tak miałam ze rano zaraz po wstaniu z łóżka moje piersi wygladały normalnie, dopiero potem jakby przypomniały sobie ze sa w ciazy, wiec moze odczekaj troche i zobacz, moze to faktycznie tylko schiz, a jesli wczesniej poroniłas to chyba lekarz dal ci jakies tabletki na podtrzymanie?? a co do macicy to nie wiem czy juz w 8 tyg da sie ja wyczuc palpitacyjnie pod fałdami tłuszczu...no ale niech sie inni wypowiedza

Gość Zeschizowana_ona
No w zasadzie dała mi duphaston na podtrzymanie ciąży.piersi faktycznie jakby wrocily do ciąży, mdłości też wróciły ale nadal trochę martwi mnie ta nocna przygoda. Nie wiem jak wygląda sprawa z wyczuwaniem macicy przez fałdy ale wcześniej miałam wrażenie ze ja czuje.