Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minimminimmig

Przez włosy nie zalicze kolejnego roku

Polecane posty

Gość Minimminimmig

Chodziłem do 1technikum. Nie zdałem - nie chodziłem do szkoły. Teraz miałem iść do zety ale nie idę w ogóle do szkoły. Bo ojebalem się prawie na łyso - nie chciałem zjebana fryzjerka bez krzty wyobraźni - wyglądam jak debil. W sumie pomyślałem że nic nie tracę bo po co komu zawodówka. Chciałbym zapytać czy w październiku będę mógł przenieść się do jakiegoś liceum - czy sobie odpuścić i iść do dwuletniego?

Gość ;lkfglkhlkhllkhlklkjj
hahahhah jakie problemy, facet!!! idz do szkoły i tyle

Gość Minimminimmig
No ale to jest zawodówka więc po co ona komu. No i jeszcze te włosy wyglądam jak rasowy zawodowkarz. Kurwa a miałem takie zajebiste. Może do października mi odrosna?

Gość Minimminimmig
Ta zdrowi. Teraz siedzie w czapce zimowce bo nie chce nikomu a przy okazji sam sobie pokazywać tej łysoty :D

Gość Minimminimmig
Po prostu nigdy takich nie miałem i nie zamierzam się nikomu w takich pokazywać. Poza tym to wina fryzjerki - zawsze chodziłem do takiego typa ale trzeba czekać na niego ponad dwa tygodnie. Poszedłem do takiej babki, grubej jak świnia. :O wiedziałem że będzie masakra. I jest zjebalem kolejny rok

Gość Minimminimmig
Dobra to tylko zawodówka. Teraz mój stary zatrudnił takiego chłopaka żeby mu coś tam pomagał, skończył 3 lata temu ta właśnie zete co ja i nie ma pracy :D więc sobie odpuszczam

Gość wredna wrotka
Co za tępy i głupi leń :o jakie łatwe wytłumaczenie swojej tepoty- włosy. Zachowujesz się jak umysłowa ciota, ale masz "wykształcenie" gimnazjalne wiec czego sie spodziewać.

Gość Minimminimmig
No wiem dlatego idę do liceum dla dorosłych czy coś takiego. Ale to dopiero za rok.

Gość wiesz,co
ale głuuupek-pod każdym względem! Tylko do łopaty!

Gość wredna wrotka
Tak tak... 🖐️ a za rok, za mocno wyskubiesz brwi, i pójdziesz za 2 lata, po czym stwierdzisz ze musisz dobrac odpowiedni fluid :D etc

Gość Minimminimmig
Jesteście głupi. Nie wiecie jaka jest sytuacja ale oceniacie kto głupi i czym będzie się zajmował. Właśnie dlatego nie idę do tej zety tylko za rok do liceum żeby nie przerzucać łopatą

Gość wredna wrotka
A dlaczego nie pójdziesz w tym roku?!

Gość Minimminimmig
Bo jak sama nazwa mówi jest to liceum dla DOROSŁYCH :)

Gość Minimminimmig
Zawsze wiedziałem że nic nie osiągnę i będę patologia. Pewnie wyjadę do angli będę kradł i się żulowal, w długich włosach oczywiście ;) albo zamieszkam na śląsku w jakimś szarym blokowisku :O masakra