Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIA177777777777452

Pierwszy raz ...

Polecane posty

Hej. Mam 18lat z moim chłopakiem jesteśmy od 3lat. Dodam że on ma 21lat. Wydaje mi się że to już czas na współzycie... tylko że ja się potwornie tego boje :( Boje się tak poprostu bólu. Można to jakoś pokonać? wiem że mój chłopak tego chce... i ja też ale boje się.

Gość dziewczyna belga 25
jak sie chce chce tak bardzo to sie nie mysli o bólu :) u mnie była miła romantyczna kolacyjka, lampka wina wiec dobra atmosfera plus dobre zabezpieczenie i bedzie ok :) u mnie problem i ból był nie z powodu pzrebicia błony bo tam poczułam tylko pyknięcie ale z samego rozciagania wiec pierwszy raz miałam z 6 razy :P z miłoscia i wyczuciem wszytsko bedzie ok :) powodzenia! p.s. jeste wiele tematów na temat 1 razu poczytaj na kafe!

Identyczna sytuacja jak u mnie :D ja lat 18, moj chlopak 21, jestesmy ze soba od roku (oficjalnie) a znamy sie 5 lat jak lyse konie :D Tez sie balam bolu :D Balam sie ze mnie bedzie bolalo, wiedzialam ze on chce ale sie balam :D Az w koncu Pomyslalam sobie "jedne mowia ze boli, drugie ze nie, jak nie sprawdze to sie nie dowiem" :P Mieszkanie puste wiec 0 stresu ze ktos wejdzie, rozluzniona, gotowa nagle przestalam sie bac i sie stalo :P I wiesz co ? Panicznie sie balam bolu, a jak sie okazalo nic mnie w ogole nie bolalo :) Trzymaj sie mala :D Mam nadzieje ze uda ci sie ten straszek pokonac :D

Mam taką nadzieję. W niedziele idę do niego... Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.

Nie denerwuj sie tak kobitko ! :D nim sie obejrzysz zobaczysz jaka to przyjemna sprawa :)) Mnie zabolalo na chwile tylko za 4 razem ale to pewnie z pospiechu wyniklo ;D Trzymam kciuki: Magdalenka ;)

Gość na na ana na
no ja już widze troszke starsza jestem, ale w podobnym wieku straciłam dziewictwo. Nie bolało mnie totalnie nic- nawet za pierwszym razem nie została przebita błona , dopiero chyba za 4 razem jak sie kochaliśmy jakos tak "mocniej" dostałam krotkiego ale mocnego krwawienia, bezbolesnego. Ale było przyjmenie ...oczywiscie nie łudź się ze ten wymarzony orgazm bedzie za 1 razem ... Pomyślcie o zabezpieczeniu ...bo dla mnie prezerwatywa okazała sie skutecza, bo w ciązy nie byłam, ale do momentu jak nie dostałam okresu okropnie sie stresowałam (do dzis pamietam nieprzespane noce i jak prawie załowałam ze zaczelam współzycie , że jak to ma tak wygladac to ja dziekuje :) )! Także radze wizyte u ginekologa po tabletki itp

Gość czarnowlosa
Nie bój się bólu...każda kobieta jest inna. Mnie np nic nie bolało. Pamiętajcie tylko o zabezpieczeniu, kupcie prezerwatywy. Jeśli obawiasz się ciąży możesz też określać sobie fazy cyklu np mikroskopem owulacyjnym. W dni płodne całkowicie zrezygnujcie ze współżycia.