Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LanaBlue

Dentysta NFZ Kraków

Polecane posty

Witam,mam problemy z zębami,ale nie chodzę do dentysty bo panicznie się boję:/ Nawet ze zniczuleniem boje się robić z zębami,samo znieczulenie to dla mnie pikuś ale cała reszta. Znacie jakiegos dobrego dentyste na NFZ????????????????

Gość kapsztad
wiesz co , jak się panicznie boisz dentystów to myślę, że lepiej jak pójdziesz do takiego, co sobie z tymi wystraszonymi radzi. Ja w zasadzie nie wiem, gdzie przyjmują na NFZ, ale ktoś mi mówił, że i tak trzeba zapłacić i ceny są porównywalne, jak w prywatnym gabinecie. Ale jak chcesz dobrego dentystę takiego, przed którym nie będziesz chciała uciekać to możesz pójść do doktora Tomasza Rozwadowskiego, ja do niego chodzę i jest naprawdę super. Zawsze uśmiechnięty, pogodny, wiesz pyta przy pierwszej wizycie, czy się dentystów boisz, a jeśli tak to dlaczego. On myślę ci krzywdy nie zrobi.

ja byłam raz na NFZ u dentysty i trochę tego żałuję. Raczej nie jestem z tych, co się boją, nie biorę znieczulenia no chyba że mam zęba usunąć. Ale jak tylko weszłam to niezbyt przyjemne miejsce, więc jakoś się zaczęłam bać. Poprosiłam o znieczulenie jakaś końska dawka, pół dnia nie czułam twarzy i sepleniłam, a potem jak zeszło, ból nie do wytrzymania, szczęka mnie bolała i od tego igły i od tego, że jak miałam znieczulenie to się ten dentysta nie przejmował za bardzo tylko mnie zmasakrował. Oszczędzić też nie oszczędziłam, bo i za znieczulenie i za lepszą plombę zapłacić musiałam więc nie specjalnie mnie się podobało rozwiązanie z tym, żeby pójść na NFZ do dentysty. Zdecydowanie wolę iść do jakiegoś ładnego i przyjaznego miejsca, jak wspominana wyżej Galeria Uśmiechu. Od pani w recepcji, po dentystę wszyscy mili, uśmiechnięci, przyjaźnie nastawieni. Cały strach mija.

Gość krakowiaczekdrugi
wiem ze pogotowie stomatologiczne jest na strzeleckiej a przez dzien to niewiem ja chodze prywatnie zreszta te plomby nfzowskie sa niskiej jakosci

Gość gość
Sprawdź sobie www.dentysta-wieliczka.pl Robiłem tam leczenie kanałowe i jak znajomi mówili, że bolało jak cholera, to troche byłem poddenerwowany. Mnie jakimś cudem w ogóle nie bolało.

Gość gość
ja pracuje w gabinecie po studium www.dental-szczecin.pl i musze napisac tu, ze warto naprawde isc w takie medyczne kierunki!