Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni :(:(:(:(:

Mam problem :(

Polecane posty

To już czwarty dzień po stosunku a boli mnie pęcherz :( Czy to może oznaczać ciąże ? :(

Gość Pomarańczowaaa
oszalałaś?! tak szybko objawy nie przychodzą..

Gość na na ana na
boli Cie pecherz..bo może za "ostry" stosunek był, jesteś zatrata i Cie boli i piecze przy oddawaniu moczu..lub jak Cie boli tam w środku to może nie pęcherz a jajniki jakies zapalenie. Na pewno poki co nie odbieraj tego jako objaw ciązy- zdecydowanie za wczesnie a poza tym chyba nie słyszałam zeby ból pecherza był w początkowej fazie objawem ciązy..moge sie mylic.

Gość jktyk
wielkie rzeczy, masz podrażniony pęcherz i tyle.

Gość azu
złapałaś tzw. chorobę miodowego miesiąca czyli bakteryjne zapalenie pęcherza. Nie ma to nic wspólnego z ciążą. Leć do lekarza po leki bo nieleczona choroba może przejść na nerki.

Dziękuję wszystkim :)

Gość agula8
pewnie infekcja pęcherza, mnie pomaga urofuraginum, prouro, lub sok w żurawiny i provag doustnie i piję dużo wody z cytryną.

Gość orzechP_
dokładnie, to raczej infekcja pęcherza niż ciąża. pij dużo wody, jedz żurawinę, w aptece jest sporo lekarstw na to, zastosuj tez provag, to probiotyk, który chroni układ moczowo-płciowy przed infekcjami. no i oczywiście wizyta u lekarza wskazana.

Gość jak to ,,,,,,,,,,
ostatnio kochała sie w dni plodne okres mam dostac 7 wrzesnia wiec jeszcze czas ale mam pytanie czy jak na poczatku robilismy sobie dobrze rekami moj chlopak mial wytrysk i sie powycierał i zaczelismy sie zaraz kochac ponownie bez zabespieczenia czy jej mozliwosc zajscia w ciaze a nie stosowalismy zadnego zabespieczenia i nie bylo wytrysku w srodku. Czy jest mozliwosc ze cos pozostalo na penisie w przy pierwszym wytrysku??

Gość Perw w przelocie XV
Na penisie nie, ale w penisie tak. Możliwość ciąży jest.