Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takifacecik

test ciążowy

Polecane posty

Gość takifacecik

zrobiliśmy dzisiaj test ciążowy. to znaczy po upływie 16 dni od stosunku (stosunek odbył się w nocy z 9/10 dc przy cyklach 28 dniowych, następna spodziewana miesiączka 3 września). test pokazał wynik negatywny. po upływie paru godzin zajrzałem na test ponownie i dostrzegłem bardzo cieniutką czarną kreskę (bardzo bardzo słabo widoczną) grubości włosa. Stąd pytanie czy to ciąża czy raczej nie? co o tym myślicie?

Gość takifacecik
przeczytałem instrukcję. wiem że po upływie 30 min nie odczytywać już ale słyszałem różne opowieści o kreskach pojawiających się dzień po xd i niektóre kobiety były w ciąży.

Gość azu
zróbcie beta hcg z krwi tu będzie jasne na 100%

Gość takifacecik
odpowie mi ktoś czy test ciążowy wykonany w tym dniu jest wiarygodny?

Gość Krypton
Jeżeli nie ma tego na instrukcji to nie. Jeżeli stres zażera to po kolejny test i dokładnie przeczytaj ;)

a jaki dlugi masz cykl? i w ktorym dniu cyklu sie kochaliscie? a najprosciej rzecz opisujac to zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki, ja robilam przed i wyszedl negatywny, czasami test wychodzi pozytywny dopiero 2-3 dni po dniu spodziewanej miesiaczki, wtedy bedziesz pewniejsza wyniku... pozatym slyszalam o przypadkach ze kobietki robily przed miesiaczka, wychodzily pozytywne niby, czyli cien drugiej kreski a pozniej nagle pojawil sie okres i byla zalamka, wiec sie nie spiesz, tak bedzie lepiej dla samej ciebie