Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszne....ha

Ateiści tak sie plują a stanowią garstke społeczenstwa

Polecane posty

Gość śmieszne....ha

pewnie max 1procent ich jest a fikają jakby byli wiekszoscią...nieszczesliwi ludzie

Gość diviannna
przychodnie niby sa publiczn e-a tam klerykaln e giny skurwiele -odmawiaja przepisywania srodkow anty i wkladania spiral z rozkazu KKk- w wielu aptekach nie ma srodkow anty-- i pomyslec ze wieksosc polakow uwaza Kk za wielki autorytet moralny 0debile-

Lepiej być ateistą niż katolikiem wierzącym niepraktykującym, który wierzący jest na pokaz, a przykazania wybiera sobie te, które mu pasują.

Gość diviannna
Kk oplata swymi mackami oswiate prawo sluzb ezdrowia - nawet ateisci to odczuwaja

Gość śmieszne....ha
a ty diviannna jaki dajesz przykład? Ciagle zakładasz tematy o kosciele, ktos cie skrzywdził? Co to w ogole za słownictwo, tylko kurwa i kurwa? Nie wtrącaj sie w zycie wierzących, wierz w txch swoich bożkow, mamone i sodome

Gość diviannna
gdybym iala dzeci to uczylabym je od urodzenia ze kaplani to gówno i skurwiele a one w przedszkolu i szkole widzialyby krzyze i portrety papiezy i sluchaly ze Kk to wielki wspanialy autorytet -dkategio wybralam bezdizetnosc

Gość diviannna
K to potworn a bestia co wplywa nawet na zycie ateistow -vide klauzula sumienia i szkolnictwo

Gość wg badan statystycznych
( niedawno czytalam dane) ateistow i agnostykow jest w Polsce wiecej , niz przedstawicieli innych niz wyznan niz katolickie razem wzietych

Gość normalny polski polak
Katolików jest 95%

Gość ettelinda
zawsze mnie rozpierdala ze smiechu gdy ktos mowi z e uwaza Jana Pawła za swoj autorytet -a nie chc e miec duzo dzieci , najlepiej rodzonych co roku -jak nakazuje , zaleca KK

Gość ettelinda
bozenka jestes madra- dla kazdego myslacego kazdy kaplan to gowno i skurwiel

A mnie śmiesza Ci PSEUDOATEIŚCI:D Prawdziwy ateista nie wierzy a jednocześnie nie obraża wiary innych. Bo sam nie wierzy. Są jednak głąby którzy nazywają siebie ateistami tylko dlatego,że lubią poniżac i obrażać ludzi wierzących.

Gość fallusicca
KK to samo zło

Gość to ja mam kolorowe skarpetki
Katolików jest 95% - tak naprawdę to statystyki ochrzczonych, wliczają do nich nawet tych po apostazji. Max 35% uczestniczy we mszy świętej, max 17 % idzie do komunii. tylko 2 % stosuje jedynie naturalne metody tak zwana watykańska ruletkę. Czyli tak naprawdę, tych prawdziwych, żyjących zgodnie z dogmatami kościoła i ich nakazami, zakazami jest może 2%. Liczba wiernych z każdym rokiem spada. Wiernych- czyli osób wierzących w Boga i żyjących według nakazów Kościoła. Natomiast wzrasta liczba osób o poglądach antyklerykalnych, nie mylić z ateistami i agnostykami. Jesteśmy państwem teoretycznie świeckim, wiec nawet człowiek koń ma prawo się pluć, że w urzędzie nie ma jego symbolu - głowy konia, chociaż będzie ich 5 osób. Ponieważ nasze państwo jest świeckie, wszelkie symbole religijne powinny być umieszczane w odpowiednim miejscu, jakim jest Kościół.

Gość hyujiko
jest totalna teokracja a politycy liza kler w dupe

Gość ajamysleze
czy Wy myślicie, że są same skrajności? Albo WYŁĄCZNIE tępi katolicy srający za Rydzykiem i jego świtą, albo wielcy ateiści co wszystkich innych traktują jak gówno... To chyba tylko na kafe takie skrajności, bo w ŻYCIU najwięcej jest ludzi wierzących w Boga ale mających dość kleru, ich wpływu i wtrącania się w każdą, najintymniejszą sferę życia, oraz takich ateistów, którzy mają gdzieś w co kto wierzy...

Gość hyujiko
tylko ateisci sa madrzy -De sade napisał-,, jakze niegodziwy, jakzze perfidny jest bog ze stworzył czlowieka i pozwolil mu postepowac z ryzykiem wiecznego potepienia

Gość hyujiko
a ksieza to pedofile-tylko ateisci s a madrzy jak maria curie i jej mąz

Gość hyujiko
reliigjni ludzie to skurwiele

Gość ajamysleze
wiara czy jej brak nie czyni nikogo debilem, za to Wy tu prezentujecie iście debilną postawę bez względu na wiarę...

Gość hyujiko
czemu mnie wyzywasz t y pierdolony huuuju jebany

Gość niby 95% katolików
a jakby przyszlo sie opodatkowac na kościól , to nie wiem czy 30 % by to zrobilo

Gość uvyvhch
To nie ateisci tylko hipokryci ochrzczeni,po slubach koscielnych i chrzacy swoje.dzieci bo co ludzie powiedza,a jako anonimowe.osoby pluja na kk

Gość estrella_damm
Nie wyznaję żadnej wiary m.in. dlatego, że nie lubię ograniczeń. Staram się żyć tak, aby nikomu nie robić krzywdy. Prawdziwych - zdyscyplinowanych katolików podziwiam i szanuję.

Gość ciiiiiiiiiii
Dla mnie ateizm to takie chwilowe wariactwo jak ta cała moda na seks. Albo inaczej taka sama głupota społeczna. Ale trudno spodziewać się inteligencji od którzy zamiast przeczytać biblię przeczytali z kartek i doszli do wniosku że wiedzą już wszystko, to tak jak ściągnąć dziewczynie majtki i powiedzieć ze uprawiało się już seks i obie mody są w tym społeczeństwie zauważalne

Gość Jestem antyklerykałem
Szanuje wierzących, ale podejrzewam, że sięgnąłem do Biblii częściej niż ty, a Nowy Testament przeczytałem wielokrotnie. Nie obrażajcie siebie nawzajem, bo to nic nie da, tylko pokazuje jak niski poziom reprezentujecie.

Gość ciiiiiiiiiii
Jestem antyklerykałem - nie chodziło mi o normalnych ateistów, nie wierzą ok mają do tego prawo w końcu to ich życie. Mój post był skierowany do co poniektórych osób piszących powyżej. Przeczytaj zrozumiesz o kogo mi chodzi. Może tylko użyłem złego sformułowania

Gość Jestem antyklerykałem
To przepraszam, ale poziom niektórych jest zatrważający. Jak widać wiara w Boga czy Bogów albo Nie Wierzenie nie idzie w parze z kulturą osobistą. Zamiast się wyzywać, może zacznijcie kulturalnie rozmawiać i dogadajcie się, musicie narzucać innym własny tok myślenia, obyczaje czy ich brak? Wytykać wzajemnie negatywne cechy, nie możecie szukać pozytywnych?