Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastic is fanastic...

TRWAŁA jak ma Shakira - na bardzo rzadkie włosy - dobry pomysł?

Polecane posty

mozecie się smiac ale taka trwala chcialabym miec zeby zwiekszyc objetosc wlosow, tzw trwala spiralna, nie taka jak w dawnych czasach ;) moze ciut wieksze loczki od shakiry. mam blond pasemka ale z umiarem, moje ciemno blond i jakos to wyglada. ale ogromny problem z objetoscia... tapiruje czasem, a czasem krece. wlosy mam troche zniszczone ale czasem uzywam olejku na same konce zeby gora nie oklapla. to samo planuje przy trwalej. kupila sobie lokowki Magic Loverag i fajnie po nich wygladaja, takie plastikowe spiralki. i w takim ksztalcie trwala bym chciala wlosy myje codziennie. ma ktoras z Was i moglaby polecic?

a i kupilam sobie wlosy clip in on. w kolorze identycznym jak moje pasemka, lekko falowane na dole. chodze do fryzjerki i przyczepia mi + tapiruje na wesela. super efekt. jednak nie do codziennego noszenia. jak sama je zakladam, to sie zsuwaja. jak ktoras chce zdjecie moich wlosow przed i z tymi spinkami clip in to moge przeslac. wygladaja jak naturalne. coz trzeba jakos zagescic tak rzadkie wlosy. z tym ze jesli zrobie trwala to juz nie zaczepie tego zestawu tylko bede musiala kupic z mniejszymi loczkami.

Gość kaliope89
ja tez bym chciala

Gość sdmfvcs
Daj fote o co ci chodzi

Gość akwardd
nie,nie nie,masz wielkie szanse ze ci fryzjerka spali takie wlosy wyprobuj u niej najpierw takie uczesanie z 5 x i sprawdz czy faktycznie ci sie podoba www.aleksandrawajnert.blogspot.com

wlasnie tak mysle. poprosze zeby mi zrobila np na walkach tych co m zamiar uzyc do trwalej i na piance i zobacze pieknie robie sobie sama tymi spiralkami i wlasnie takie bym chciala a nie takie jak dawniej babki robily sobie szope :/