Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrin$$$

Pewnie chłopak mnie prześladuje

Polecane posty

Gość Katrin$$$

Pewien chłopak z uczelni mnie prześladuje. No tak bym to nazwała. Zaczęło się od sytuacji, gdy staliśmy przed wykładem w grupie on do mnie: "Wiem, że ci sie podobam, ale ty mi nie". Tylko, że ja nawet go nie znałam, no tyle że z widzenia. Nigdy nic o nim nie mówiłam. Ja mu odpowiedziałam, że chyba ma jakieś urojenia. Potem podobna sytuacja. Że spotkał mnie na korytarzu. "Podobam Ci "się i poszedł dalej. Raz kiedyś na zajęciach ( bo kilka zajęć mamy razem) odwróciłam się do tylu do koelzanki kilka rzedow za mną, a on siedzial niedaleko niej. Zaczal zaslaniać się ręką. Ze niby ja na niego patrze ! A ja mówiłam do niej. WTF? Doszły mnie wieści, że raz mnie obagdywał. Gadał z kolegami, że na niego lece i że rzekomo kręcę tyłkiem. Jak z takim dupkiem sobie poradzić? Nie wiem czemu sie na mnie uwział. Nie widzę powodu. Nawet z nim nie gadam . Pomocy!

Gość moja poradaaaaaa
zacząć mu się odcinać a nie przyjmować jego głupie komentarze, nie masz języka w gębie? nie daj się chamowi upokarzać i tyle, a w ostateczności możesz kolegów na niego naslać :D

Gość Katrin$$$
Nie no dogaduje mu, ale to tak jakby bardziej go nakręca. Ale w sumie np czemu mógł się na mnie uwziąść jak nawet się nie znamy zbytnio ????

Gość moja poradaaaaaa
najwidoczniej wpadłaś mu w oko a jest takim imbecylem i myśli, że tak cię poderwie, niczym w podstawówce :D

Gość Katrin$$$
Ło matko, ale pomysł na podryw. Jeśli rzeczywiście taki jest powód to ma psyche zrytą :D