Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja12051988

Problemy z apetytem po Luteinie 50... Help!

Polecane posty

Gość Maja12051988

Tak jak w temacie. Lekarz przepisał mi wczoraj Luteinę na nieregularne miesiąckowanie. Pierwszą dawkę wzięłam koło wczoraj koło południa. Nie jem praktycznie nic! Zjadłam wczoraj tylko śniadanie i obiad ok. 800 kcal i tak samo dziś! Nawet nie zjadłam 900 kcal, bo zmarwiona weszłam na kalkulator i podliczyłam wszystko! Ten lek wywołuje u mnie mdłości, brak apetytu... To dopiero 2 dzień, a mam to brać tydzień. Jak tak dalej pójdzie to schudnę z kości na ości, bo jestem bardzo szczupła, ważę tylko 52 kg przy 170 cm...

Gość to się ciesz że tak masz
ja po luteinie miałam apetyt jak w ciąży, jadłam śledzia z czekoladą , do dziś jak mi się przypomni, to mi niedobrze

Gość Maja12051988
Przepraszam, że użyję takiego brzydkiego słowa, ale zaraz się po prostu zrzygam... Piję colę zero, bo pomaga mi na te mdłości, ale jak tak dalej pójdzie to przerwię terapię...

Gość Maja12051988
Mam się cieszyć?! Nie wiesz co mówisz :-) Gdybyś mnie zobaczyła to byś tak nie mówiła :-) Ludzie mówią, że wyglądam jakby mnie wypuścili z oświęcimia...

Gość to się ciesz że tak masz
no ja waze 42/164 ale mi to nie przeszkadza, też tak mówią leje na to, ale luteiny nigdy więcej

Gość 6uee
Mnie tylko głowa napier...a od tej luteiny.

Gość Maja12051988
Głowa też mnie pobolewa, ale nie do aż takiego stopnia, e potrzebuję tabletkę. to się ciesz że tak masz Wow to ważysz 10 kg mniej ode mnie, to Ty musisz być dopiero kruszynka przy mnie :-) U mnie z tym jedzeniem jest tak, że rano budzę się straszliwie głodna - jem śniadanie, potem koło 12:00 robię się znowu głodna - jem, a potem koszmarne mdłości i koniec z jedzeniem, tylko coca cola zero... Mam nadzieję, że to minie, bo będę kurde niedoyżywiona. Może podskoczę po jakieś multiwitaminki na czas tej terapii hormonalnej...

Gość Maja12051988
A tak poza tym to ta Luteina 50 jest silnym lekiem?

Gość 6uee
To jest hormon, który normalnie występuje w organizmie. Ja brałam kiedys przez kilka dni niepotrzebnie zresztą i teraz się zastanawiam, na co to zużyć.