Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmanbnamamb

Co myślicie o moim pomyśle ? Uda mi sie?

Polecane posty

Gość cmanbnamamb

Mam 2tygodnie wolnego i postanowiłam gdzieś pojechac. Chce troche zwiedzic Polske tj. wyjazd z krakowa i ... najpierw do zakopanego, potem żywiec i bielsko biała, katowice, czestochowa, wrocław , poznan, kołobrzeg,hel, gdynia sopot gdansk, warszawa i moze lublin... Wszystko pociagiem, glupi pomysl na samotną podroz? Nie chce jechac do egiptu bo to nudne dla rodzin i emerytow a ja mam 23l i nigdy do tej pory nie jezdziłam

Gość 87777s77
A dlaczego niby ma ci sie nie udac ?:D

Gość karmie psy violetty villas
nie uda. większość czasu na dworcach i w pociągach

Gość eh ehheheheh
uda pod warunkiem ze bedziesz miala plan podrozy i sie go pilnowala..no i oczywiscie musisz miec szczescie ze PKP nie bedzie mialo opoznien :D

Gość o offerma ...
a łódź?

Gość 22 lata czuje koniec swiata
studiuję w Katowicach i robiłam pracę na geografii nt. atrakcyjności turystycznej tego miasta... i wyszło, że w katosach ciekawe są tylko imprezy, nikiszowiec, giszowiec, a poza tym to zadooopie. miasto powstalo niedawno.. teraz będzie obchodziło swoje 147 urodziny i będzie festiwal... miasto jest tak młode, bo wcześniej na terenie obecnego miasta były wsie. W katowicach jest największe zagęszczenie wieżowców w Polsce, na powierzchnię 1 km kwadratowego. szlak moderny jest.. teraz odnawiany dworzec - otwarcie zapowiadane na listopad.. poza tym kilka dużych centrów handlowych, ale i tak nie ma części butików, które są w całej Polsce :o dużo uczelni wyższych jest, więc także od października gigantyczny napływ studentów z całej Polski. poza tym jak to śląsk... szaro, brudno, wszędzie pełno śmierdzących żuli, kieszonkowców i ćpunów...

Aha, zasugerowałam się tym wyjazdem z Krakowa. Ja na Twoim miejscu może postarałabym się poznać choćby online kogoś, kto mógłby pokazać Ci najciekawsze miejsca w danym mieście, np. w Gdańsku opowiedzieć Ci o ulicy Długiej itp. :)