Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolek89

ból podczas seksu

Polecane posty

jak w temacie. boje się o moja dziewczynę bo wchodząc w nią czuję pewną granicę. W czasie wchodzenia widzę na jej twarzy, w jej oczach ból... Gra wstępna jest bardzo długa... jednak na starcie jest troche sucha... po kilku wdelikatnych ruchach wszystko jest ok... ale ten ból na starcie przeraża mnie... a ja nie chce zrobić jej krzywdy

Gość milvaser
ona jest dziewica?

Gość emde82
Po prostu musi być nawilżona przy wejściu do pochwy, bo ją obcierasz. Wystarczy nawet odrobinka oliwki, albo śliny i będzie ok. :)

Gość milvaser
rozluźnienie lampka wina

nie, nie jest dziewica. jestem jej drugim partnerem seksualnym. z pierwszym stracila tylko dziewictwo... i chlopak poszedl szukac nowych wrazen... dobra ok... nawilżenie, ale nawet w czasie gdy czuje że jest już bardzo mokra nadal widze ból... mimo że staram sie być delikatny...

Gość Whishes
Może mieć początki pochwicy. Spróbuj jej zaproponować żeby to ona była strona czynna - np w pozycji na jezdzca niech się nasunie na twójego penisa, może kiedy będzie miała pełna kontrole strach przed bólem będzie mniejszy a tym samym ona będzie mniej spieta co automatycznie ból ograniczy :) Bądź dla niej wyrozumiały i przede wszystkim - powiedz jej, ze jeżeli będzie ja bolalo za bardzo to niech ci powie, a ty przestaniesz - i BEZWZGLĘDNIE musisz przestać. Kiedy nabierze do ciebie zaufania podświadome leki znikną ;)

Gość milvaser
a rozmawiałes z nią o tym?