Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka1990xyz

Nienawidzę mojego wzrostu!!!!

Polecane posty

Teraz będę szczery. Kontynuując jęczenie przegięłaś, ty musisz być głupia. Nie ma innej opcji.

"W wypadku kobiet niski wzrostu wygląda słodko a wysoka dziewczyna+szpilki to wieża.Chciałabym się czuć kobieco i założyć szpilki alenie patrzeć na czubek głowy mojego faceta z góry .Czuję się wtedy okropnie bo ja chciałabym być tą "małą"" Idź może dziewczyno do psychologa. Ok, nie chcesz czuć się najwyższa to nie noś szpilek 20cm, ale nie przesadzaj. A ja bym chciała nie musieć w sklepie nikogo prosić o pomoc jak towar jest za wysoko, albo nie musieć używać krzesła w kuchni by sięgać do półek. I co? I jest jak jest, każdy ma coś co mu pasuje, albo nie pasuje, jednak nikt normalny nie robi tragedii życiowej z takich bzdur.

Gość fkmfhkjohjjbhcfxdsaserdrfgvhnh
10-12 cm, nos, codziennie, po 8 godzin, a po kilku dniach ta wielka milosc do szpikek ci przejdzie A ZA GRUBA PRZYPADKIEM NIE JESTES? koljeny topik, mam 1,74 waze 50kg i nie moge nosic minowek, bo mam za grube uda jakie niektore laski sa glupie, doslonie jak BUT

Gość ten temat to prowo
.

Gość czy wszystkie natalie
z rocznika 90 są takie pociulane?! litości.

Gość czuję się mała
Aleś mnie wkurzyła. Ja mam 152 cm to co ja mam zrobić? Schować się w domu i nie wychodzić? Nawet jak szpilki zakładam to i tak jestem niska. I źle się z tym czuję i nic nie poradzę. Też masz problem cholera. Za wysoka, no ludzie :O Na pewno wyglądasz świetnie i narzekasz. Nie masz innego problemu?

Gość Natalka1990xyz
Raczej żadna dziewczyna nie chciałaby mieć 1.84-1.87 cm wzrostu i być wyższą od większości facetów...Piszę tutaj bo chcę się wygadać...

Gość wyysoki facett
Natalka1990xyz Ja jestem wysoki, może masz ochotę sie zapoznać? :P

Gość czy wszystkie natalie
skad jestes? mieszkasz na wsi?

Gość wyysoki facett
Jestem wyższy niż Ty :P i lubię laski w szpilkach

Gość Natalka1990xyz
Mieszkam w Warszawie...Faceta nie chcę zmieniać...Chcę się wyżalić i tyle,że jestem za wysoka na obcasy...

Przecież Ty nie masz ponad 180 wzrostu. Jak Ci to nie pasuje to NIE NOŚ szpilek i przestań się mazać, bo robisz z siebie niedorozwiniętą.

Gość wyysoki facett
Jedyny sposób na rozwiązanie problemu to zmienić faceta na wyższego :P Np na mnie ;) Byłbym od Ciebie wyższy nawet gdybyś była w szpilkach

Gość Natalka1990xyz
Ale właśnie o to chodzi,że chciałabym nosić szpilki ale nie mogę przy moim wzroście!Więc komentarze:no to nie noś szpilek są bez sensu...BO o to chodzi,że chciałabym nosić szpilki ale nie będąc przy tym jeszcze wyższą a ten się nie da! :(

Gość uuuuniuniauu
a ja mam 163 cm wzrostu, w szpilkach mam 173 i jest gitttt;))))))))))

Gość wyysoki facett
Zmień faceta na wyższego

Gość saahsa
sluchaj moj byly ma 208 wzrostu pasowałby Ci..

Gość czemu były?
chyba go nie rzuciłaś z powodu wzrostu?

Gość Zauwazylam, ze facetom
podobaja sie wysokie kobiety.

Gość a ja zauważyłam że
kobietom podobają się wysocy faceci stąd problem autorki tematu jej problemem jest jej niski facet, przy nim czuje się za wysoka i stąd jej wątpliwości, chciałaby żeby on był wyższy a nie jest pewnie znajdzie sobie nowego, wyższego

Gość Natalka1990xyz
Nie chce zmieniać facetA!Mam znajomego-ma 1.93 cm wzrostu a i tak przy nim nie zakładam szpilek bo i tak od większości osób jestem wyższa...Tu nie chodzi o pojedyncze osoby tylko o ogół,że jestem za wysoka i większość jest mniejsza :(

Gość bez zalamki ciesz sie...
dlatego ja sie ciesze ze mam te swoje 164 cm wzrostu. taki sredni. nie chcialabym miec ani +10 ani -10. tak jest idealnie.

Gość bez zalamki ciesz sie...
moge zalozyc szpilki bez obawy ze przerosne faceta i reszte. ale w sumie musisz miec niezle dlugie nogi! ;) cos za cos

O jezu i co? Co mamy Ci powiedzieć? No jesteś wysoka, niższa nie będziesz, a w szpilach masz ok 185. I co z tego? To Twoja indywidualna sprawa, czy będziesz je nosić, skoro masz taki problem z tym, że jesteś wyższa od reszty. Najlepiej to się zabij z tego powodu

Gość obracasz się w towarzystwie..
karzełków, dlatego ci się wydaje że 174 cm to wysoko

Gość obracasz się w towarzystwie..
powinnaś się cieszyć że w szpilkach masz 185 cm, dzięki temu jesteś wyjątkowa i atrakcyjna