Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowalala

Czy to normalne, że dochodze maksymalnie w minute?

Polecane posty

Gość kolorowalala

Mam 19 lat, jestem dziewczyna i orgazm osiagam bardzo szybko, maksymalnie to minuta, czesto zdarza sie, ze mniej.

Gość szparek
Z palca?

Gość Wishes
Niektóre kobiety potrafią osiągnąć orgazm podczas masturbacjo w czasie krótszym niż 30sek to do światowej czołówki jeszcze trochę ci brakuje. Jeżeli dochodzisz tak podczas stosunku, to tylko pogratulować - biorąc pod uwagę, ze przeciętny stosunek Polaków trwa ok 7 minut :P

Gość Kasia-Tomek
7 minut??? jakos tam malutko, dobrze ze u nas to tak nie wyglada, chociaz nie powiem taki szybki numerek 3-4 minutki jak jestesmy napeleni rowniez jest extra. Ale te 7 minut to raczej nie o to chodzilo.

Mowa tu jest raczej o samym stosunku nie o "grze miłosnej" ( ważniejszej od samej kopulacij ) tóra może trwać powiedzmy 1 godzinę...albo i całą noc z małymi przerwami na lampkę szampana...oj ta młodzież, pozdrawiam Wszystkich

Tylko Ci zazdrościć - możesz dojść nawet podczas krótkiego seksu w przebieralni, czy gdziekolwiek indziej. A drugi orgazm pod rząd osiągasz w jakim czasie?

Gość przy biurku
wielka szkoda zze tak szybko dochodzisz, najcudowniejsza jest dluga gra wstepna szmpan tez mam nadzieje ze kiedys tego zaznasz.

Gość whishes
"szmpan" Szampan? Szympans? Dlaczego wielkaaa szkoda? To wielka zaleta - przecież długa gra wstępna nie jest wykluczona, to nie od gry wstępnej ma siie orgazm :D Poza tym kobieta to nie facet, nawet jak szybko dochodzi to nie oznacza, ze dalej nie może :D Ja tam bym tak chciała!

"orgazm nie zależy od gry wstępnej" ile Ty masz lat ? Ubogi musi być Twój seks...można i dziesięć razy "wkładać i wyjmować" a pieszczoty które to dają zdecydowanie większy orgazm, pozostają pieszczotami...SZAMPAN ŚIECE I DUŻO KWIATÓW...to dodatek do super spędzonej nocy !!! Może zapytaj innych, ja przecież mogę się mylić...tak jak i z "szmpanem" prawda

Ja ? Jestem od urodzenia, i...po prostu staram się, czasami wychodzi lepiej czasami gorzej jak to w życiu, jednego odebrać mi nie można...dużych chęci i dużego starania się, co do reszty wymiary standardowe he he he

Gość Whishes
Zależy jak definiować grę wstępna, ale zapewniam cię, ze ŻADNA ze znanych mi kobiet nie dostała orgazmu na widok kwiatów i szampana. Owszem, ggra wstępna jest ważna, ale nie jest ona przyczyna. Mnóstwo kobiet lubi szybkie numerki, gdzie "gra wstępna" ogranicza się do jednego zdania. Pomijając fakt, ze podczas masturbacji gry wstępnej w ogóle nie ma, a orgazm jest w 99,9% prztpadkow. Gra wstępna to w zasadzie coś, co dzieje się ZANIM zacznie się prawdziwy seks właśnie po to, abt kobieta (partner) ochoty na ten seks nabrali. Podstawa orgazmu są odpowiednio skuteczne pięszczoty, a trudno proces doprowadzanią partnerki do orgazmu (palcami, ustami czy penisem) nazwav "gra wstępn" - to tak jakbyś lot samolotem nazwał przygotowaniem do podróży - skuteczność lotu zależy od umiejętności pilota, i od tego ile zatankowal paliwa, a nie od tego jak spakowales walizkę :P

ŻADNA mi znana na 101% mało i znasz !!! Ci Co do reszty czysta demagogia, porozmawiam może z innymi