Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuhgvfcdsa

Moje włosy są upośledzone :(

Polecane posty

Gość poiuhgvfcdsa

Rosną tylko do łopatek, choćbym zapuszczała i 10 lat to nie ruszą się dalej, w ogóle ich nie farbuje a rozdwajają się i to mocno, mogłabym je wszystkie policzyć w ciągu godziny. Dajcie mi jakąś receptę żeby były długie i gęste!!!

Gość poiuhgvfcdsa
nie ale chociaż włosy mogłabym miec fajne skoro całe życie jest dnem dna

Gość Kalutka_Malutka
Gdyby Twoje życie było dnem dna nie przejmowałabyś się takimi pierdołami jak włosy.

Gość wredniucha
moje rosną tylko do ramion - i trudno - nie płaczę

Gość kxkxAKXSalk
Autorko jak masz do lopatek to i tak dlugie, moje sa tak cienkie ze tylko troche ponizej brody moga byc, jka sa dluzsze to wygladaja okropnie. Kalutka_Malutka wlosy to nie pierdola, ja zawsze marzylam o dlugich ale nie mam szans chyba ze sobie doczepie jak to teraz modne jest. Kobieta z dlugimi wlosami wyglada przewaznie o niebo lepiej od tej z krotkimi(choc sa nieliczne wyjatki). Dlugie wlosy dodaja kobiecosci. Jakos kazda z moich znajomych, ktora mi mowi ze wlosy nie maja znaczenia sama ma dlugie wlosy. To tak jakbym ja bedac szczupla tlumaczyla komus grubemu ze tusza nie ma znaczenia-g. prawda.

Gość dziwne troszkę
nie, one CI rosną, tyle że sie wykruszaja ... a powiedz mi - kiedy ostatnio robiłaś morfologie i tsh ?