Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex-emigrantka____

JA CHYBA WROCE DO IRLANDII

Polecane posty

Gość ex-emigrantka____

Rok temu wrocilam do polski. I nic tu nie mam, nic! Wydawalo mi sie w tesknocie ze to idealny kraj, ze u siebie, ze kolorowo, ze tu sie wszystko ulozy. I co :/ Pracuje za 1300 zl, przyjaciele z mlodosci oklapli, facet zostal tam kontakow coraz mniej juz w ogole jak obcy zyjemy :( Smutno tu strasznie. Co ja zrobilam???? :(

Gość PastFuture
You've made one of the biggest mistakes in your life. The other one was leaving your boyfriend in Ireland, do you think that he's alone there? - especially when you say that it's getting worse between you two.

Gość to ciekawe bo
ja siedze w irlandii i chce stad uciekac jak najdalej i przy najblizszej okazji tak wlasnie zamierzam

Gość ex-emigrantka____
Wiem :( Spieprzylam sobie sama dobre zycie. To juz nawet nie o niego chodzi. My sie juz nie kochamy, taka prawda, tylko jeszcze nikt nie powiedzial "KONIEC" oficjalnie. Chodzi o wszystko inne, o prace, o znajomych, o kuzwa zwykla radosc zycia!

Gość ex-emigrantka____
gdzie? tylko nie mow ze do polski

Gość to ciekawe bo
pojade tam gdzie dostane prace, do polski tez. moj chlopak mieszka w polsce dlatego rozwazam polske

Gość PastFuture
But why did you f**k yourself a life? - is it because only moving back to Poland? And why did you move back? You can always make new friendships, what's the deal? Maybe it's because you don't know what to do with your life?

Gość kiss me and smile for me
z dojczow klikam, a zrozumialam wszystko po angielsku hihihi

bo zajebistym trzeba sie urodzic :classic_cool:

Wieso hast du das fruher nie gesagt = wurde ich auf deutsch schreiben - fur dich :) Wo wohnst du eigentlich? 😘 :)

Danke, digga :D Ich wohne in Flensburg. Und wo wohnst du?

Ich bin hier von 2.5 jahre und ich liebe diese Stadt :)

Flensburg ist meine Asyl :)

Jedes zeit bin ich in neben Flensburg rede ich: "Das ist die letzte ausfart vor der grenze" - und fahre ich vorhne ;) Aber shhhh ... das ist geheimnis ;) Studierst du oder arbeits? Vielleicht willst du auf polnish schreiben, oder deutsch hier und englisch da ... ist das kein problem fur dich? :D ;)

Gość pnlknb/b
flensburg haha to masz bliziutko do danii:) ja do scandinavian park zagladam czasami:)

Gość andrzelina drzoli
no jasne dziewczyno wracaj do irlandii!! tutaj nie ma nic. Sama mieszkam za granica i bedac w polsce zauwazylam, ze moi znajomi to w zasadzie juz nie moi znajomi, maja w dupie moje opowiesci, nie mam za bardzo juz o czym z nimi gadac, mnie z kolei nie interesuja historyjki pampersow i sukien slubnych. Poza tym za ta marna kase tu pracowac..padaka

Gość W Polsce to sa mozliwosci
ze ho ho ;) :) jak sie nie ma majatku z dziada pradziada i ukladow.

Gość Barrak Obama
To spierdalaj na zmywak i do zielonego dobrobytu ! A zamiast świętować 11 listopada będziesz wyć z zachwytu 17 marca Droga wolna :p Nie za takich "patriotów " ginęli nasi dziadowie :o

Gość to wracajcie też mi problem
"zauwazylam, ze moi znajomi to w zasadzie juz nie moi znajomi, maja w dupie moje opowiesci," Hahaha... dobre, dobre...

Gość Barrak Obama
"maja w dupie moje opowiesci" Bo przecież jak się słucha tych bajek, to można się POLSKIMI wymiocinami udusić :classic_cool:

Gość to wracajcie też mi problem
Tak tak.. Oczywiście.. :D

Gość taka smutna prawda
73 lata temu siłą nas chcieli zagarnąć Dzisiaj zamiast bombardowania, rozdają pseudo euro :) I zabierają nam młodych

Gość bleh bleh bleh
no tak to u nas niestety wygląda, że nie szanują młodych, każą im uczyć się a potem pracować za psie pieniądze na umowę zlecenie, a potem narzekają, że młodzi mają to gdzieś i wyjeżdżają.