Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrografista

Jak podpisać cyrograf ??

Polecane posty

Gość cyrografista

No właśnie? Wie ktos? podpisyał ktos ?? Prosiłem Boga i Marie, błagałem, chyba kilka godzin wymodliłem i nic :O Wiec skoro Bóg mi nie chce pomóc to została mi juz ostatecznosc :O Tylko Szatan moze mi pomoc, bo on nie wybrzydza, spelnia kazde zyczenie za dusze :O Kiedys chcialem podpisac ale wtedy bylem mlody i glupi i mialem rzadania z kosmosu, a teraz jestem przekonany ze musze to zrobic i teraz mam bardziej realne "wymogi" Myslicie ze uda sie?? Jak tego dokonac?? Nie czekam na odpowiedzi zdweocialych katoliczek, bo to Bog mnie do tego doprowadzil :O

Gość cyrografista
Nikt nie wie ?? Nie mam czasu, musze tego dokonac jak najpredzej.

Gość cyrografista
bog mnie nie kocha i mnie opuscil, moze o mnie zapomnial? wiec tylko szatan mi zostal.

Gość Wiem gdzie...
Spróbuj w szpitalu psychiatrycznym, na izbie przyjęć powinieneś dostać namiar na lucyfera...

Gość hahaahakakjs
:) to chyba jaja jakieś!!!!

Gość wniosek jest jeden
zagłosuj na partię Tuska przy następnych wyborach.

Gość eoooooooo
Oglądałeś "Bedazzled"? To komedia, ale tak właśnie kończy się sprzedanie duszy :classic_cool:

Gość najlepsza metoda to
złe prosiłeś

cyrografista No właśnie? Wie ktos? podpisyał ktos ?? Prosiłem Boga i Marie, błagałem, chyba kilka godzin wymodliłem i nic Wiec skoro Bóg mi nie chce pomóc to została mi juz ostatecznosc Tylko Szatan moze mi pomoc, bo on nie wybrzydza, spelnia kazde zyczenie za dusze Kiedys chcialem podpisac ale wtedy bylem mlody i glupi i mialem rzadania z kosmosu, a teraz jestem przekonany ze musze to zrobic i teraz mam bardziej realne "wymogi" Myslicie ze uda sie?? Jak tego dokonac?? Nie czekam na odpowiedzi zdweocialych katoliczek, bo to Bog mnie do tego doprowadzil Bóg cię do tego doprowadził? A to niby jak? Możesz podpisać cyrograf, ale wtedy będziesz zgubiony po wieczność. Szatan jest oświecony, może dać ci wiedzę, władzę. Możesz żyć na ziemi jak muzycy rokowi, Doda, bankierzy, czy przywódcy. Ale po śmierci czekają cię straszne męki. Już sam czyściec jest przerażający. Czarna, lodowata pustka, niskończoność. Wyobraź sobie, że nagle zostałeś całkowicie sam zawieszony gdzieś w próżni galaktycznej, bez gwiazd, w absolutnej ciemności. nie ma ścian, nie ma końca, nic nie widzisz. Ale słyszysz w pobliżu i czujesz wrogie istoty, przeszywające cię na wskroś przerażeniem. Czasem zobaczysz blisko siebie zarys strasznej paszczy. To tylko czyściec. Piekła sobie nie wyobrazisz. Bóg dał ludziom wolną wolę. Pozwolił im kierować swoim losem. Od ludzi zależy jaką drogę wybiorą. W dniu Sądu ostatecznegó Bóg zejdzie na ziemię i osądzi uczynki ludzi. Tych co byli prawi i czcili Boga zostawi, resztę skaże na wieczne potępienie. Wielu nastolatków przeżywa załamanie. Nie szukaj pomocy i siły w U Boga, czy Szatana. Szukaj siły w sobie i w Bogu. Własną pracą i uporem, pokonując przeszkody coś osiągniesz. Nikt nie mówił przy twoim urodzeniu, że życie będzie łatwe. Nadal chcesz podpisać cyrograf? Zostałeś ostrzeżony, nie miej potem pretensji. Szatan zawsze cię oszuka.

cyrografista bog mnie nie kocha i mnie opuscil, moze o mnie zapomnial? A może to ty opuściłeś Boga i go nie kochasz? Może to co bierzesz za pecha, było uratowaniem ci życia? Twój los jest zapisany.

Gość SoulsHunter S
Na prawdę chcesz podpisać cyrograf ? A jesteś tego świadom, zdajesz sobie sprawę, z tego, że to nie żarty ?! Jeżeli tak bardzo chcesz, umożliwię Ci to, zapraszam....

Gość Dyżurny diabeł kafe
Można u mnie. Ponegocjujemy?

Gość Dyżurny diabeł kafe
Max! Ty nie w.. się! Nie masz uprawnień ani certyfikatu piekielnego! Proszę Pana tego oszusta proszę nie słuchać. Jestem autoryzowanym przedstawicielem Szatan& Lucyfer Sp Z O.O. Naszą ofertę dopasowujemy do indywidualnych potrzeb klienta.

oczywiście taka myśl ,ze Bóg inaczej rozwiązał problem autora nawet mu do głowy nie przyszła . bo on chce tak i koniec . A co to Bóg jest złotą rybka od spełniania życzeń ? No to " się wziął " i obraził na Boga ....dziecinada .

17:29 [zgłoś do usunięcia] Dyżurny diabeł kafe Max! Ty nie w.. się! Nie masz uprawnień ani certyfikatu piekielnego! Proszę Pana tego oszusta proszę nie słuchać. Jestem autoryzowanym przedstawicielem Szatan& Lucyfer Sp Z O.O. Naszą ofertę dopasowujemy do indywidualnych potrzeb klienta." Konkurent wypad:P.Ja tu jestem krynicą wiedzy i skromności a nie jakiś szatan:P.

Gość Chcę podpisać Pakt z Diabłem!!
Sądzicie, że Bóg jest taki dobry? A kto zesłał potop? Pomieszał ludziom języki itp? Gdyby Bóg rzeczywiście był taki dobry i cudowny dlaczego pozwolił na wojny czy różne klęski żywiołowe? Kościół mówi, że Bóg jest miłosierny ale i sprawiedliwy gówno prawda nie jest sprawiedliwy, dlaczego jedni są bogaci żyją w luksusowych willach a inni wcale domu nie mają ani nawet kasy na jedzenie dlaczego Bóg pozwolił na choroby takie jak Rak czy inne? dlaczego dzieci w Afryce umierają z głodu skoro jest taki dobry to dlaczego im nie pomoże? A tak w ogóle skąd wiecie że piekło jest takie złe może piekłem jest przebywanie na ziemi tylko jako duch i patrzenie na cierpienie innych ludzi nie wiemy czym jest piekło anie niebo możemy tylko sobie wyobrażać, Dlatego ja uważam, że podpisanie paktu nie jest takie złe może lepsze od tego życia na ziemi? Dlatego ja chce podpisać pakt z Diabłem chce sławy i kasy, no i oczywiście trochę lepiej wyglądać nie mieć trądziku itp.

Gość Może wiem..
Więc kolego.. To się robi tak : Weź czystą kartkę.Napisz na niej ,że wyrzekasz się "Boga" , "Trójcy Świętej" i wszystkiego związanego z religią. Napisz też co chcesz dostać w zamian za swą dusze. Np. Mądrość,siłę,sławę. Obiecaj Mu w tym Cyrografie,iż będziesz mu na wieki służyć i nigdy go nie zdradzisz. Na końcu podpisz się ,ale nie może być to podpis atramentem ,ale własną krwią. Potem spal kartkę. Nie mówię,że na 100% się uda.Ja próbowałam i lipa :/ Tylko uważaj.. Możesz niechcący wezwać samego Lucyfera,wtedy może Cię opętać lub nawet... Zabić.. Pozdr.

Gość Życie to wszystko
-Bimbałek- Sądzisz że bóg jest taki dobry sprawiedliwy wspaniałomyślny i ble ble ble nie otóż nie gdyby tak było życie wszystkich ludzi było by lepsze ale niestety nasz "tatuś" nas porzucił. Aha i jeszcze skąd wiesz co bd po śmierci skąd wiesz że "niebo" jest lepsze od "piekła" może właśnie jest na odwrót tylko człowiek odwrócił nazwy. Ja też chce podpisać cyrograf ale diabeł sie nie pojawił już długi czas prosiłem go by przyszedł błagałem ale on nie chciał więc skąd mam pewność że w ogóle ktoś istnieje jakieś "istoty boskie" może po śmierci nic nie ma a szatan i bóg to wymysły ludzi stworzone po to by człowiek miał w co wierzyć żeby nie czuł się samotny we wszechświecie. To co jest po śmierci nie wie nikt i nikt nigdy się nie dowie, chyba że umrze i zmartwychwstanie ale to już powszechnie wiadome że nie jest to możliwe. Tak więc uważam że jeśli ktoś chce podpisać pakt z diabłem niech to zrobi to jego dusza i to on o niej decyduje niech nikt w to nie ingeruje swoimi mowami o tym jakie to jest złe i nie właściwe bo to już jest nudne. Pozdrawiam :)

Gość gość
kiedys mlodzi chlopcy popili sobie w trakcie popijawy z nudow dali ogloszenie ze sprzedadza dusze diablu weekend sie skonczyl przyszedl czas na prace w srodku tygodnia umowili sie po robocie w pabie na piwo w trakcie spotkania podchodzi do nich elegancko ubrany mezczyzna o ciemnej karnacji w czarnym garniturze z teczka.zdziwieni pytaja o co chodzi gosc wyjmuje dokumenty mowiac ze jest zgodnie a umowa wowczs przypomnialo im sie ogloszenie ktore umiescili i jakos udalo im sie uciec wiem ze sie niektorzy smieja ale historia podobno prawdziwa opisana przez jednego z nich w gazecie

Gość Rose Madder1988
ale wy gadacie bzdury :o Czem u obwiniacie Boga o zło na świecie? Skoro Bóg jest sprawcą zła to co w takim razie robi szatan? siedzi i patrzy jak Bog wyręcza go w czynieniu zła? Pomyślcie logicznie, ludzie. Skoro w raju szatan powiedział ewie że ludzie nie potrzebują Boga i mogą sami sobą rządzić to co miał zrobić Bóg? Pozwolił im rządzić samym, żeby się przekonali czy szatan ma rację czy nie. I od tej pory my rządzimy tym światem i wszelkie pretensje możemy mieć do siebie, albo do adama i ewy bo jakby im się nie zachciało słuchać diabłą to teraz żylibyśmy szczęśliwie w raju, bez chorób i nieszczęść. Bóg pozwala na to wszystko bo ludzie muszą zrozumieć, że szatan to kłamca. Przyjdzie czas, że Bóg usunie zło i cierpienia

Gość typowa indywidualistka
zapytaj Dode i Nergala

Gość gość
tak bo oprocz swiata ktory widzimy istnieje drugi w ktorym znajduja sie rozne byty nie zawsze dobre. one czekaja tylko na nasze potkniecie .chwile slabosci aby miec do nas dostep. dlatego nie nalezy chodzic do wrozek wywolywac duchy.takze wrozac kartami tarota,runami itp..Szczegolnie narazone na dostep sil nieczystych sa osoby naduzywace alkoholu,biorace rarkotyki. dobrze jest czesto sie modlic,postepowac w zgodzie ze swoim sumnieniem nie czynic krzywdy drugiemu czlowiekowi

Gość gość
Lucyfer jest z nami!!

Gość gość
Ożeń się ...

Gość gość
Ja podpisalem kiedys i cos w tym jest. Wszystkie problemy zniknely, wszystko uklada sie po mojej mysli. Jest zdrowie, powodzenie i szczescie na kazdej plaszczyznie zycia mojego. Czyli to czego chcialem. Jedna rzecz tylko niepokoi. Skoro jest Szatan, wiec jest i bog... Odradzam ci taki krok.

Gość gość
Pocieszam sie mysla, ze moze to jedna i ta sama postac. Tylko szaty zmienia.

Gość XPMaximus
istnieją podobno takie wierzenia, że Jahwe i Joshua, zwany też Jezusem, to dwa demony, podobnie jak Satanael, Oskarżyciel Ludzi i Lucyfer, Niosący Światło, czyli obojętnie z którym demonem podpiszesz cyrograf, wychodzi na to samo, bo to jedno towarzystwo

Gość gość
Ze spaleniem to zly pomysl dlatego, ze ogien oczyszcza.