Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamisynek 31

stancja białystok za sprzatanie i gotowanie w miare mozliwosci

Polecane posty

Gość mamisynek 31

starzy wyjebali mnie z domu i kupili mi mieszkanie dosc spore 60m2, 3 pokoje kuchnia lazienka kibel. przyjne na stancje laske bez oplat ma tylko sprzatac prac i gotowac. nie jestes jakims tam mega brudasem poprostu zawsze robila to za mnie matka.

Gość Aha, podupczysz na boku
Jasne...a w nocy będziesz się jej pchał do łóżka błagając o chociażby zrobienie dobrze rączką, bo mama przed snem Ci tak robiła ? :D

Gość mamisynek 31
ehhh mam co jebac, jestem koelsiem co zarabi 7x najnizsza krajowa. nie dymam pierwszej lepszej pizdy ktora spotkam bo huja na smietniku nie znalałzem, poprostu szukam se sprzataczki za friko ... temu za friko bo czynsz tak czy siak musze placic , pradu duzo nie naciagnie tak samo jak wody za net tezz place zawsze stała stawke wiec moj kosszt wzrusłby minimalnie a mialbym poprane poprasowane i czasem ugotowane jak by miala czas bo rozumem ze nauka czy cos.

Gość mamisynek 31
mam co jebac , nie dymam znajd z netu bo huja na smietniku nie znaloazłem . taki uklad za sprzatanie prasowanie m mi pasuje bo koszta był by niewielki, za net place i tak czynsz tez , wody pojdzie niewiele wiecej tak jak pradu . a mialbym poprasowane poprane posprzatane czasem ugotowane bo p[rzeciez laska miala by nauke czy cos. mze nawet mieszkac najbardzie brzydka baba profilem p. grodzkiej, warunek to ze ma tez bdac o siebie zeby od nie j nie smierdzialo czy cos.

Gość mamisynek 31
jednak wskoczył poprzeni koment. .... myslalem ze nie załadowało.

Zalosny jestes, zarabiasz 7 x min. I nie stac cie na sprzataczke i musisz jeszcze pokoj komus wynajmowac haha niezle sciemy placac 1k mozesz miec sprzataczke i nie dzieli mieszkania zreszta 60m2 to chyba dosc ciasno na podnajem

Gość mamisynek 31
1 tysiak i sprzataczka przyjdzie posprzata i pojdzie. ktos kto by mieszkal byłby cały czas pod reka i nie tylko by sprzatał ae i by prasował i gotował . no i pod nos podstawił. wygodniej i taniej w w dobie zblizajacego sie kryzysu trzaba oszczedzac . po huj mi 3 pokoje , zajmuje najwiekszy, w najmniejszym mam garderobe a sredni stoi pusty.

Gość bo chyba jednak
hehehehe :D

Gość mamisynek 31
webster co to za pedryl w twoje stopce ?

Gość bo chyba jednak
to ty chyba niewolnika szukasz buahahaha frajer :D

Gość mamisynek 31
toz nie załoze homonta i nie beda kazał zpaierdalac non stop , ogarnac włozyc do zmywarki poprac rozwiesic poprasowac czasem cos ugotowac to tak wiele a mieszka za friko . pranie, prasowanie, sprzatanie raz w tyg. czy to tak wiele??

Gość lazy girl
ja chce.daj mi maila do sieb ie.serio mowie.a w centrum to mieszkanie??

Gość mamisynek 31
na kretej na polibude 5 min z buta.

Gość lazy girl
a od umb daleko??

Gość mamisynek 31
wylizesz dupe na weekend i fujare possiesz i będzie git

Gość mamisynek 31
za postawienie klocka masz premie

Gość bo chyba jednak
"ktos kto by mieszkal byłby cały czas pod reka i nie tylko by sprzatał ae i by prasował i gotował . no i pod nos podstawił. " no to sie zastanów bo to wygląda ze szukasz niewolnika na kazde twoje skinienie, który ma siedzieć w tym mieszkaniu i czekać na rozkaz, przynies podaj pozamiataj

Gość mamisynek 31.
a co mi tam,służba też jest potrzebna

Gość mamisynek 31.
tylko srac nie mozna na chacie bo nie będe wąchał czyichś smrodów

Gość mamisynek 31
nie podszywac sie , nie szukam niewolnika ... pialem ze obiady w miare mozliwopsci bo nauka ...a prani toz wieczorem i prasowanie i sprzatanie no i raz w tyg.

Gość lazy girl
daj maila albo gg xx

Gość ja bym sie zgodzila
gdybym byla w Bialymstoku. Na kretej pewnie mieszkanie w tych nowych blokach co? Tam wynajem jak nic 400zl za pokoj plus oplaty a tak mialaby dziewczyna za darmo. Gotowac codziennie chyba nie musi jak to autor napisal, a odkurzyc, podloge umyc czy pranie nastawic, gary zmyc i tak by musiala po sobie wiec co jej zalezy po kims jeszcze jak za free mieszka.

Gość mamisynek 31
ok ja musze spadac osoby chetne prosze pisac na @, ulpogodna@wp.pl tak to sa te nowe bloki w poblizu savony. musze spadac . dede w niedziele wieczorem