wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 i poznac tam wymarzonych facetów . czy to strata czasu ? Piszę z górnego śląska i zastanawiam sie czy warto wybrać sie na taka impreze , czy jeszcze chodza tam osoby powyzej 30-stki , same .............bo ja na ulicach nie widzę nikogo interesujacego od paru tygodni , w podobnym wieku :( Pójsice na taka impreze , to jak retro z młodych lat hahahaha, ale z drugiej strony troche głupio podpierac bar i patrzec na bawiące sie małolaty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 nie ma tu ludzi w moim wieku i z mojego regionu ? :( nikt mi nie odpowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambasadorka ciepła 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 No ale kto powiedział,że dyskoteki są tylko dla małolatów???? Przecież porządne, szanujące się kluby wpuszczają od 21 lat. Ja mam 26 lat i byłam ostatnio ze znajomymi i mężem. Ludzi w naszym wieku było sporo. Tylko właśnie wybierz jakiś solidny klub a nie wiejską potańcówkę gdzie srednia wieku to 15 lat:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 podbno jest u nas taki klub , na dzielnicy północ , nie znam innego , a tam wpuszczają od 21 lat , i naprawde , zastanawiam sie czy isc , bo nie chce sie rozczarować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 noi mi nikt nic nie napisze ?nikt nie poleci żadnego klubu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 35 lat Napisano Wrzesień 1, 2012 Pewnie,ze moga.My dziewczyny po 30-tce tez mamy prawo cieszyc sie zyciem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 na ulicach nikogo interesujacego nie ma bo wszyscy interesujacy juz dawno sa na dichu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach