Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilka pod Giewontem

Thiocodin plus alkohol - przeżyję? ;)

Polecane posty

Cześć, przepraszam, że zaśmiecam forum, ale mam pilną sprawę. Dziś wieczorem wychodzę na bardzo ważne spotkanie, gdzie na pewno będzie alkohol. Tzn. nie mam zamiaru chlać na umór, ale dwie-trzy lampki wina na pewno wypiję. Problem jest taki, że leczę się z chorych zatok i wydzielina zaczęła spływać mi do gardła, przez co kaszlę. Chcę wziąć Thiocodin, bo to spotkanie jest naprawdę ważne i nie mam zamiaru kasłać na okrągło, odstraszając ludzi swoim choróbskiem, a naczytałam się różnych opinii na temat tego, że Thiocodin plus alkohol oznacza zgon albo, że to nieroztropne, itp, itd. Z drugiej strony, mam w rodzinie emerytowanego lekarza, który twierdzi, że jeżeli łyknę jedną tabletkę i wypiję trochę wina nic mi się nie stanie, ale to jest lekarz baaardzo starej daty, więc średnio mu wierzę.;) Kieruję pytanie do dziewczyn, które coś takiego już robiły - brałyście tabletki na kaszel z kodeiną i piłyście po nich? Czy to jest naprawdę w porządku? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Naprawdę nikt nie udzieli mi w miarę wiarygodnej odpowiedzi na moje pytanie? :)

Gość azor_lynch
dzięki za pomysł :)

ja piłam przy tussi i żyję, tam też jest kodeina. Jak nie przedawkujesz dla lepszej zabawy to nic Ci nie będzie