Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Jednak dobrze podjałem decyzję o zniknieciu z cafe.Już się to wszystko rozwala przez nieodpowiedzialnych umysłowych małolatów.:(

Gość nowosc
JESTEM SAMOTNY-CZUJĘ SIĘ TAK-36 LAT ŚREDNI WZROST-BRUNET-POSZUKUJĘ WESOŁEJ, MIŁEJ KOBIETY DO 40 LAT-BRUNETKI LUB BLONDYNKI- JESTEM DOLNEGO ŚLĄSKA GG 39342298 E-MAIL DARISZ2007@TLEN.PL NOWOSC.MANIFO.COM

Ręce opadają jak sie taki potwarz czyta od pomidora.:O:( Gnojarzu zapomniałeś jak wstawiłes fotki mojej rodziny bez zezwolenia!!!

Gość do nowość
masz ma le oczy i brzydkie usta :o Jedynie zaradność życiowa może cię uratować

Gość do nowość
wróżę Ci zostanie samotnym aż do śmierci. Przykro mi

Gość zgłoszę stalking na policję
smarkaczu porypany!

Gość można powiedzieć stara panna
Ale wkurzają mnie takie świry. Rozwalili cały topik

Było tak spokojnie , a teraz jak na wojnie . Miejmy nadzieję że szybko znudzą się naszym towarzystwem i pójdą sobie w diabły!

Gość bydlo kafe = desznik
zaczelo sie... 😴

Ja plany mam tradycyjne , dziś tv - bo jest rocznica urodzin Agathy Ch. i cały dzien są filmy na podstawie jej ksiażek :D a jutro tradycyjnie do roboty . No bo co może robić stara panna w niedzielę , najlepiej pracować . Żeby się jeszcze ta robota przełożyła na zasobnośc portfela to byłoby fajnie :D A jak twoje plany Nocniczku?

Gość bydło cafe=duch cafe=desznik
nie piszcie z nim!

Koniku ja sie zalapalam na dodatkowa robote i tez w weekendy bede pracowac bo tak samo mysle po co siedziec w domu? Lepiej zarobic sobie :-)A tak to u nas w miescie na rynku jest open-air beda koncerty caly weekend i sie dzisiaj po poludniu i jutro tam wybieram. Do tego super pogoda jest :-) Mam 2 ksiazki A.Christie ale jeszcze nie przeczytalam. Angieskie tytuly to "murder on the orient express" i "the body in the library". Nie wiem jakie sa tytuly w polskim wydaniu.

Cześć ! No od samego rana wziąłem się za robotę... Chwila przerwy. ;) Widzę ducha do którym rzekomo miałem być ^^ Hej! Książki A.C. może i poczytam, zobaczymy na razie mam chwilę przerwy ;) "Śniadanie o tej porze" - każda pora jest dobra :)

Gość uważajcie na ducha - złamie
Wam serce. to słynny uwodziciel na kafe, kolekcjoner zdjeć

Gość pomidorowo a nie pomarańczowo
fatalnie:O:(

Twardowski tyś to robotne chłopisko :D Jak nie działka to inne przyjemności. Już zazdroszczę przyszłej połowicy hahahahah :D Nocniczku polskie tytuły niewiele różnią się od oryginału : Morderstwo w Orient ekspresie - chyba jedna z najbardziej popularnych pozycji , a druga to " Noc w bibliotece "

O dziwo całkiem przyjemnie :) Bez szału, ale pełen relaks. A dziś piwko i praca przydomowa. Ktoś mnie nazwał chamem, że kobiety do roboty zaganiam ? ^^ hi hi hi I broń boże nie jestem staruchem ;) A koguta parkuję zgodnie z normami unijnymi ^^