wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 dobre uczynki w realnym swiecei , dotykac czuc i mieć , taki postawiłam warunek , czy dobrze zrobiłam ufając mu nastepny raz , czy jestem naiwna i za dobra ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr s.Fiutancja, b. małorolna Napisano Wrzesień 1, 2012 a nie wystarczy ci fiut i worek mosznowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twój byłyy Napisano Wrzesień 1, 2012 jesteś głupią pindą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ten ukochany Napisano Wrzesień 1, 2012 to maz czy kochanek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 nie jestem desperatka , nie wystarczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozatym to jego worek i fiut , a nie mój :9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 twój byłyy jesteś głupią pindą. widocznie ty byłes beznadziejnym fiutem , ze cie zostawiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twój byłyy Napisano Wrzesień 1, 2012 to JA cie zostawiłem a ty dzwoniłaś i błagałaś, żebym cie jeszcze ten jeden raz przeleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 masz urojenia dzieciaku , nie ośmieszaj sie , bo nikt ci nie uwierzy , to ja zerwałam umowe , aty sie teraz buldoczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 czyli wyglada na to , ze znów byłam naiwna i dałam sie nabrac , no cóz ............................................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr s.Fiutancja, b. małorolna Napisano Wrzesień 1, 2012 a ja myślałam, że chcesz widzieć jego stojącego kutasa, a nie tego wstrętnego wiszącego flaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 fiut , to za mało , zeby cieszyc sie facetem , zawsze moge kupic wibrator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 i jakos nie widze , żeby zaczynał robic dobre uczynki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 jak myslicie , czy do niego już nic nie trafi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 czemu mi nikt nie chce doradzić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 widzę , że mój ukochany wcale sie nie zmienia :( trzeba go kopnąć w tyłek i pożegnać raz na zawsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 i dopuki nie zobaczę jego wysiłków , nie bede uprawiała seksu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 czy to duża kara ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach