Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulencja00

Pierwsza miłośc po latach ... Rozwódka i kawaler

Polecane posty

Gość Ulencja00

Witam Was, bardzo proszę o pomoc może mieliście podobną sytułacje ... przepraszam za bł. i lakoniczne wypowiedzi ale chce wszystko opisać szybko i w skrócie. Mam 25 lata jestem z małego miasteczka z moją pierwszą miłością ( X ) znaliśmy się od zawsze , byliśmy parą od 13 roku ( on był dwa lata starszy) to była szaleńcza miłość , wszystko było nasze ... pierwsze i nieznane... chodziliśmy ze sobą aż do ukończenia moich 20 urodzin, ostro się pokłóciliśmy i stwierdziliśmy że nie ma to sensu, ja wyjechałam na studia( po technikum ) on został w miasteczku, po pół roku bycia samej poznalam mojego obecnego męża (y) byliśmy za sobą jednak to nie było tak gorące jak za pierwszym razem z moją pierwszą miłoscią po 2 latach bycia razem wzieliśmy ślub ... wszystko ładnie pięknie urodził się nam piękny syn . Mój mąż odszedł ode mnie do innej kobiety - załamałam się psychicznie , bez wsparcia rodziny bym chyba się zabiła ... Od roku jestem sama , wychowuje syna, Aż miesiąc temu odezwała się do mnie pierwsza Miłość byłam w szoku , mówił że słyszał co sie dzieje , że chce mi pomóc ( ect...) jednak on ma obecnie dziewczyne z którą jest rok , wyglądają na szczęśliwą parę , ale jednak on chce spotykać się ze mną (niby po przyjacielsku) ale przyjazn nie wygląda na komplementach , przytulaniu i na rozmowach przez całe dnie i noce... Boje się że zniszcze mu życie , jego dziewczyna nie wie że odnowiliśmy kontakt, uczucie wróciło do mnie jak grom z jasnego nieba, ale nie chce żeby dzwigał ze mną mój bagaż życiowy, on kawaler powinien mieć pannę a nie Rozwódkę z dzieckiem :(, jednak widze że ciągle chce utrzymywać kontakt , spotykać się ... nie wiem co robić :( Wiem że by nie było mu łatwo, by był wyśmiewany ze wziął sobie mnie po przejściach....

Gość Ulencja00
Twierdzisz że Matka z dzieckiem jest do końca życia skazana na samotność ? " i na ruchańsko w niedziele :/"

Gość 99444
mysle ze skoro on jest z kims to tej osobie nie bedei milo wiedzac ze macie kontakt,a Ty jakbys sie czula?daj mu spokoj niech uklada sobie zycie..nie odbieraj tel i nie pisz,

Gość 99444
a swoja droga to tez niezle ziolko z niego skoro jest z inna z a z Toba chce "po przyjacielsku" niby po co?no bo napewno nie do czytania ksiazek i gadania o jego dziewczynie:D olej go i tyle

Gość Ulencja00
wiem jak to wygląda... On po prostu twierdzi że mnie bardzo lubi i chce mi pomóc... ehh stara ze mnie baba i naiwna;/

Gość 99444
a w czym on Ci pomoze?pomysl sama,co kase wylozy na Twoje dziecko?czy bedzie Cie odwiedzal?to tak sie mowi ale on liczy na to ze bedzie Cie mial i tyle...ciebie i tamta

Gość Ulencja00
nie musi pracować poniewaz zarabiam bardzo dobrze , mam swój interes i nie potrzebuje Ojca dziecka , tylko mężczyzny dla mnie.

Gość Ulencja00
To by mi się nie opylało żeby iutrzymywał nawet jak by doszło do tego bo finansowo stoi gorzej ode mnie :D

Gość Ulencja00
Ale wy też zle odbieracie , oze on po prostu chce sie kolegować a ja sobie za duzo wyobrazam ... i zniszcze ich związek. Myślę że ja za bardzo się angażuję

Gość kdks
a po co mo twoj bagaz zyciowy,po co ma Cie brac z inwentarzem,puscilas sie z innym a teraz szukasz chlopa i uczepilas sie zajetego(bo on ma inna),znajdz sobie leiej konstruktywne zajecie i przestan myslec co by bylo..

Gość kdks
to odpusc go sobie skoro to zajety facet i jak samam piszesz smieja sie z niego ze sie z toba zadaje,malo juz wyszalalas sie?

Gość Ulencja00
Ale nie oceniaj mnie że się pusciłam ... równie dobrze ty mogłes się ożenić wyjść za mąż i po latach spotkać kogoś z młodości... to przecież nie zbrodnia. Nie zaszłam w nieplanowaną ciążę z chłopakiem którego znałam pół roku ;-)

Gość simaaa
BSA..zaczynasz znowu? daj luz bo to juz zenada. ulencja.....ex chce ci pomoc mimo ze ma swoja kobiete./ pomoc kobiecie czyli chce przytulic?finansowo wesprzec?(to sa cechy partnera a nie kolegi) uwaga-blad. abstrachuje od cielesnej strony tego kontaktu ale ty jestes w stanie samotnosci i porazki kobiecej-wiec czy ta emocja to nie bedzie kolejny klopot? wiec lepiej daj sobie spokoj-pogadaj z nim i ok-zadnych blizszych kontaktow. no chyba ze zaprosisz ich oboje i wspolnie cie wespra...slowem :)

Gość Ulencja00
Tłumaczył że jego kobieta jest zaborcza i wszystko źle odbiera ... ( każda chyba odbiera źle ex swojego byłego to zrozumiałe) Chyba naprawdę muszę zakończyć tą znajomość i żyć tak jak żyłam odkąd skończyłam 20 lat, będzie ciężko ponieważ uczucie się odnowiło , ale cóż zrobić , lepiej kierować się rozumem niż sercem... W sumie wiem że z najlepszy wypadku znajdę sobie rozwodnika albo wdowca , Kawalerą powinnam dać święty spokój

Gość simaaa
BSA..zaczynasz znowu? daj luz bo to juz zenada. ulencja.....ex chce ci pomoc mimo ze ma swoja kobiete./ pomoc kobiecie czyli chce przytulic?finansowo wesprzec?(to sa cechy partnera a nie kolegi) uwaga-blad. abstrachuje od cielesnej strony tego kontaktu ale ty jestes w stanie samotnosci i porazki kobiecej-wiec czy ta emocja to nie bedzie kolejny klopot? wiec lepiej daj sobie spokoj-pogadaj z nim i ok-zadnych blizszych kontaktow. no chyba ze zaprosisz ich oboje i wspolnie cie wespra...slowem:)

Gość simaaa
sorki..za double./

Gość Uroczy Szymuś
Do zapychania.

Ulencja - mądra z Ciebie kobieta. Masz rację - facet nie zachowuje się fair i nic dobrego z tego nie wyjdzie. Może gdyby inaczej to rozegrał (np. jego dziewczyna wiedziała by o odnowieniu przyjaźni, nie oczekiwał aż tak "intensywnej" przyjaźni, a Ty nie miałabyś tego nawrotu uczuć to byłoby inaczej. W takiej sytuacji jak teraz to nie ma sensu.

Gość simaaa
ojj jeszcze mozesz znalezc takiego .co cie bedzie na rekach nosil za to ze w ogole JESTES.. kawaler nawet.:) teraz to poprostu wycisz sie..dbaj o siebie i dziecko..a wsio sie ulozy.:)

Gość bgdjkjdsf
u mnie tez tak bylo...bylam rozwodka z dzieckiem.....zwiazalam sie po 4 latach ponownie...zaufalam...teraz mamy z synem wydzielane jedzenie i chamskie odzywki pana i wladcy....lepiej zostan sama,niezalezna....

Gość gość
Dla kawalera panna dla frajera rozwodnica

Gość gość
a ty trupa wykopałaś zdesperowana ku/rwo :D