Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robią ludzie na codzień

Co robią na co dzień fajni ludzie ?

Polecane posty

Jak w temacie bo ja np nic nie robie tylko praca-dom ,a w domu net ..czasem wyskoczę pobiegać , czasem poczytam jakąś książkę obejrzę film raz w miesiącu gdzieś ze znajomymi ,a tak to gniję w domu jestem w takim wieku ,że wszyscy znajomi sparowani i się zajmują sobą ...a co robią fajni ludzie ? Co wy robicie na co dzień ? Ja żyje tak od kąt pamiętam tyle ,że wcześniej zamiast pracy była szkoła ,a zamiast netu sam komputer bez neta ;] . Nie mam pojęcia czym innym zajmują się fajni ludzie /uważam siebie za nudziarza/ ..wyobrażam sobie ,że ciągle coś robią ,a to siłownia ,a to jakieś tańce , kursy ciągle jakieś wycieczki , wyprawy wiecznie gdzieś uczestniczą ,ciągle coś robią mają masę znajomych ..nigdy się nie nudzą itp itd ..czy to prawda ?

Gość Rombi.......
nie, tylko udają, że nie są no life a są tak samo nudni jak wszyscy i srają tym samym gównem, albo i gorszym :)

Gość Tamaszalik
Ja też tak myślę, że spotkania ze znajomymi dzień w dzień, sms-y, telefony bez przerwy się urywają, w weekend impreza w ich gronie. Magdula moja tak spędza pewnie.

fajny = atrakcyjny / atrakcyjna osoba jako partnera/partnerka

Gość Rombi.......
atrakcyjna czyli jaka?

Gość atrakcyjne kobiety
spędzają czas ze sponsorami atrakcyjni mężczyźni zdradzają żony o ile mają/ są kochankami z którymi kobiety zdradzają swoich kochających mężów

atrakcyjny dla większości czyli taki/taka ,że zawsze sobie kogoś znajdzie...sam już nie wiem może powinienem szukać laski no-lifa ,ale gdzie :D ?

jakoś mnie nie rozbawił ten żarcik ..jestem w kiepskim nastroju

to było pół żartem pół serio, czasami można spotkać "miłość swojego życia" w naprawdę głupich okolicznościach (wyobraź sobie, że gry internetowe typu LoL sprzyjają zawieraniu trwałych związków...). Inna sprawa - no-life to dość negatywne określenie, które wcale nie wyklucza bycia "fajną" osobą ;)

Gość efbgef
fajni ludzie wożą się autami, wyrywają dziewki na imprezach, melanżują, śmieją się i są fajni

Gość jestem_wczorajsza
@co robią ludzie na codzień dziewczyna no-life? jakbym czytała o sobie. praca-dom-praca-dom-szkoła-praca-dom i tak w kółko . chcesz pogadać? O.

Gość Uroczy Szymuś
Defektują co dzień.

heh to też mnie zastanawialo gdzie do cholery się te nolify poznają ..sam grałem w różne mmorpg i tam kolesie co byli jeszcze większymi no-lifami niż ja ..mieli kobiety ...tak to prawda bo to u nas w Pl się przyjęło ,że jak sie gra w gry to coś złego ,a w takiej Korei , Japonii czy nawet na zachodzie to jest normalne , powszechne ,a nawet są fankluby i najlepsi gracze mają swoje fanki ,a u nas jest to bardzo niszowe. W pracy jak bym powiedział ,ze gram głownie w gry to by mnie wyśmiali ludzie bo to przecież "strata czasu" ...

Gość svietlanax
Skąd jesteś? ;-)

siedzę sobie po drugiej stronie monitora ...woj pomorskie

Gość pozdrawiam0090560
Co robią na co dzień fajni ludzie ? - same fajne rzeczy :P

Gość svietlanax
ja zachodniopomorskie ;) miałbyś ochotę się poznać? myślę, że znaleźlibyśmy wspólny temat do rozmowy :-)

porozmawiać można czemu nie supergracz123@o2.pl mój kontakt ;] ...

Gość dredd
jak mozna postawic tak idiotyczne pytanie? Kto to jest fajny? To pojecie wzgledne - dla jednego "fajny" to pozer jak z mtv z tona zelu na glowie albo barbi ktora kupujac fajki w kiosku robi dziubek jak na facebuku. Fajni ludzie co robia? To samo co "nie fajni" - żreją , srają , śpia. Autorze - wg mnie jesteś "nie fajny" bo tworzysz nie fajne tematy.

Gość jnjbhvb
a jak dla mnie temat wcale nie jest zły :P też jestem ciekawa, co ma do powiedzenia taki "anty-nudziarz" chodzący, wkurzają mnie tacy faceci co ciągle pytają o pasje , a ty nie masz żadnych pasji?? jak to? kuźwa jak niby mieć pasje, jak i tak brak kasy, nie nazwę pasją tego , że lubię śpiewać , czy tam sobie potańczyć od czasu do czasu... czemu faceci są tacy głupi pod tym względem :/