Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja się zabije!

24 lat, 20 randek i żadnej dziewczyny!

Polecane posty

Gość Ja się zabije!

Czy to możliwe?

Gość dsadsaa343333
Na 200% robisz cos zle na randkach, przeanalizuj to. Sam fakt ze dziewczyny dają się zaprosic daje ci jakies szanse, inaczej by odmówiły juz na wstępie. Poza tym jebac baby, lepsze są wolne związki i kurwy po 150zł za godzine

Gość dsadsaa343333
związki to same problemy, tylko w serialach tak fajnie wyglądają.

Gość Ja się zabije!
Nie wiem, nie chce się wiązać z byle kim, jak bym chciał bym miał jakąś dziewczynę, ale nie chce byle jakiej. Te wszystkie randki to z internetu.

Gość dsadsaa343333999
aaaaaaaaaaaa... stary z internetu duzo nie zdzialasz. Lepiej z ulicy a na początek młodą kelnerkę z jakiejś restauracji. To bardzo często wolne studentki lub uczennice. Ja juz 2 takie wyrwałem ale jak napisalem nie chce się wiązać więc wyruchalem i heja do przodu.

Gość Ja się zabije!
Normalnie mam powodzenie u tych fajnych lasek w realu ale boję się zagadać, zrobić pierwszy krok. Z kolei w internecie, te fajne nie chcą się umawiać, może 1 na 10, ale później i tak nic nie wychodzi. Te przeciętne to też kurna jakieś mają wymagania. Jeszcze chciałyby te fajne z dzieckiem ale ja nie chce panny z dzieckiem.

Gość Ja się zabije!
A czemu z internetu nie ?

Gość zrozum parę podstawowych rzecz
dosłownie pare: - liczy się wygląd - liczy sie kasa to, że nie masz dziewczyny może wynikać w 99% jedynie z tych 2 rzeczy, bo te 2 rzeczy powodują, że panny są z kimś (wygląd lub kasa) to że coś nie wychodzi, to dlatego, że po drugiej stronie masz np. panny co czekają na księcia z bajki, bo wg.nich komedie romantyczne to filmy oparte na faktach autentycznych

Gość Ja się zabije!
Jeśli chodzi o wygląd to raczej nie mam nic sobie do zarzucenia. Już pisałem że mam powodzenie, a jeśli chodzi o kase to ją mam, tylko że się chwale na randkach, nie poruszam w ogóle tego typu tematów.

Gość Ja się zabije!
Na prawdę, normalnie to bardzo ładne dziewczyny takie o których inni mogliby sobie pomażyć chciałyby mnie poznać, nie które aż się narzucają, ale mnie to wtedy odtrąca, więc nie wiem czemu w internecie jest jakąś inaczej.

no więc skoro masz wygląd, powiedz, że masz kase, a będziesz miał co ruchać, wielu facetów którzy są sami mają problem bo nie maja ani kasy ani wyglądu - ich życie jest dlatego smutne, skoro masz obie rzeczy to używaj życia i tyle

Gość Ja się zabije!
ale tu nie chodzi o ruchanie! Ja chcę mieć po prostu dziewczynę, a ruchanie przyjdzie z czasem.

na internecie jest inaczej, bo na internecie koleś to te panny co zostały wolne to dlatego, że mają mega wymagania wygórowane, one chcą kopię Johna Deepa, co im się oświadczy i będzie je utrzymywał, na necie trudno o normalną kobietę na portalach, większość to : - dziwki co lecą na kase, sponsoring, bogacza na męża - niby królewny co czekają na super mega przystojniaka w jakim zakochaja się po sekundzie spojrzenia na jego zdjęcie, ponieważ mają mega wygórowane żądania, to żaden realny facet ich nie może spełnić, więc np. 4, 6 lat siedzą i czekają na ksiecia z bajki, oczywiście bezskutecznie

Gość Ja się zabije!
A skąd takie wnioski? Masz doświadczenie w tym ?

jestem 10 lat starszy, powiem tak: jeszcze jesteś młody i naiwny, ruchanie wystarczy w większości do życia, jeśli szukasz bliskości intelektualnej, osoby z hobby, osoby z którą można porozmawiać - od tego masz przyjaciół , facetów, kolegów, sory, ale tak jest ja też kiedyś czekałem na miłość, tylko niestety nie mam wyglądu i kasy , więc spędziłem wiele lat jako odrzucany, przez panny, dla których "facet poniżej 185 to nie facet" a ja mam 170, czaisz mój ból ? te na necie mają 100 razy wymagania zawyżone , pytasz o moje doświadczenie ? 5 lat wystarczy ? poznałem poza wiesz co robiłem na sympatii ? tworzyłem fałszywe profile, np. stworzyłem fałszywy profil dresa, fałszywy profil żonatego biznesmana co ma pełno kasy, na te profile panny waliły drzwiami i oknami, zapraszały na kawe, a mój prawdziwy profil to profil niewysokiego wykształconego człowieka z pasjami co na dodatek nie pije alkoholu i wiesz co ? przez 5 lat umówiło się kilka dziewczyn, kilka z nich od razu wyszło "myślałam, że jesteś wyższy, cześć", kilka zaczepionych od razu w pierwszym mailu pytaly jaki mam samochód, jakie mam mieszkanie itd. normalnych kobiet jest mało wogóle, w necie szczególnie mało, są ale to naprawde cud znaleźć

wiesz co mnie jeszcze rozwalało na necie, bezdenna głupota tych panien, pisaly np. że facet poniżej 185 to nie facet, oraz, że ideałem jest Johny Deep, tylko on ma 177, czaisz ich głupote ?

Gość beznamientny
na internecie to znaczy gdzie czat portal randkowy podaj strone?

Gość wyczesany pajac
będziesz zmuszony jeszcze trochę porobić fap, fap, fap... ale spoko, dasz radę... dużo życia jeszcze przed tobą :D

Gość Ja się zabije!
W sumie masz rację, tylko że mnie nigdy żadna laska nie pytała o samochód itp. Jedyne co, to pytały gdzie pracuje. Mówię im prawdę że nigdzie. Pochodzę z bogatej rodziny, mam mieszkanie, nawet samochód swój własny ale nigdy się tym nie chwalę. Po prostu nie chce żeby dlatego się ze mną spotykała. Też nigdy żadna laska nie zaprosiła mnie na kawę. Też stworzyłem fałszywy profil jakiegoś kolesia. I mogłoby się wydawać że przystojniejszy ode mnie ale więcej piszą ze mną niż z nim. Niczego na tych portalach nie ukrywam. Ile miałem odwołanych randek to już nawet ciężko policzyć. Właśnie te fajne, to zawsze dwie godziny przed randką "sory coś mi wypadło" standard. To naprawdę dołuje człowieka.

Gość Ja się zabije!
to jest badoo!

Gość Ja się zabije!
"porobić fap, fap, fap"?????? Co chcesz przez to powiedzieć?

Gość aaaaaaaaaaa i tu masz problem
bo one uważają, że jak nigdzie nie pracuje - to nie ma kasy, wiesz czemu pytają o prace ? bo wiedzą że np. lekarz czy prawnik dobrze zarabia, a jak powiesz jej jak mówiłem kiedyś ja "strażnik miejski" (dla jaj) to mi panny odpisywały, że np. rezygnują itd. to o kase chodzi kolego o kase, dlatego pytają o prace, bo wiadomo, że np. urzędnik ma 2 tysie, pracownik sklepu 1500 a prawnik kilka tysi, dentysta kilka tysi, to o to chodzi

ja kolego szanowny przerabiałem około 6 portali , tylko Ci napisałem jak jest, jestem niski, dla panien to skreślenie, te co nie skreślają za wzrost pytają o kase, no tak jest, dlatego Ci mówię, to mięso do ruchania, nic więcej, od pogadania i hobby masz przyjaciół i kolegów :)

Gość Ja się zabije!
To już tak wszystkie na te kase lecą? Ja słyszałem że tylko 10-30%.

powiem Ci na dobranoc że rozumiem, że to Ciebie dołuje, ale zrozum, takie są prawa biologii, samice kierują sie hormonami, hormony mówią im , że samiec ma być silny i zapewnić byt rodzinie (czyli ma być wysoki, przystojny bo to symbol zdrowia, męski np. mięśnie bicepsy, niski głos, ma miec kase , dobrą prace itd) Ty chcesz by kobieta pokochała Ciebie za Twoje wnętrze ? 100 lat możesz takiej szukać, owszem takie są, jedna na tysiąc ? jedna na 100 ? a może jedna na milion ? to jak z totolotkiem, pewnie 100 osób roczine wygrywa, a setki tysięcy się na to składają

10-30 ? wiesz, to może zależy od wieku i środowiska ? może jest różnie w różnych grupach wiekowych, ja pochodze z miasta dużego, mam 10 lat więcej od Ciebie, więc i panny zaczepiałem w wieku np. 26-34, te obchodził głównie dobrze zarabiający facet, przy okazji ma być wysokim brunetem... z kolei te młodsze ponoć patrzą tylko na wygląd a mniej na kase, bo jeszcze nie myślą o domu , rodzinie i dziecku , poszukaj kolego w internecie, oo wiem co Ci polece, wejdź na wikipedie poczytaj artykuł o powodzeniu i wyglądzie fizycznym poszukaj hasła np. atrybucja sobie , serio, ja ide spać

Gość Ja się zabije!
No dobra, ale dziewczyna patrząc na mój wiek, powinna zrozumieć, że mało prawdopodobne bym zarabiał pare tysi, mieszkanie, samochód itd. Ubieram się porządnie, zawsze płacę na radkach więc jeśli one mnie skreślają już na początek to na prawdę, zresztą tłumaczę się tym że kończe studia, piszę pracę, egzaminy i chwilowo nie pracuje.

Gość sannmartina
:D Tez mam profil na badoo i musze przyznac, ze tez jestem wybredna haha:D

Gość kolego jak chcesz wiedzieć
więcej ,to Cie prosze wpisz w wikipedii : powodzenie u płci przeciwnej, atrybucja, atrakcyjnośc fizyczna wpisz też w wyszukiwarce "dlaczego porządny nie może znaleźć dziewczyny", wpisz "amok miłości" (artykuł psychologiczny znajdziesz) ,wpisz "kobiety lecą na pieniądze i wygląd i władze" itd. weź poszukaj bo serio spać czas, poczytasz, zrozumiesz :)