Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhg

No i wygrał ktos te 30 baniek w lotto

Polecane posty

Gość gbhg

szczerze zazdroszczę.

od takich pieniędzy można oszaleć :classic_cool: W poniedziałek ledwo Ci starcza do pierwszego, a w sobotę masz już na 20 domów jednorodzinnych :D

Gość GaryŁeber
i większość tych, którzy je wygrywają po ok. roku - dwóch wraca do poprzedniego życia, także finansowo. Bo pieniądze (nawet takie) szybko się kończą. Był program kiedyś Ale co sobie przez ten czas pożyją to ich :classic_cool:

ja nie miałam ani jednej liczby,też zazdroszczę,cały czas mam problemy z kasą a teraz wogóle spadło coś na mnie i liczyłam na małą wygraną,wystarczy 8 tysi,a do szczęścia pól miliona,jedna osoba szóstkę wygrała!

mozna pozazdroscic ..... dac to na lokate chocby głupie 2 procenty w jakims pewnym banku z 30 mln rocznie by wyszło 600 tysiecy podzielic przez te 12 miesiecy i wyszło by 50 tysiecy miesiecznie :( zyc z nie umierac:D

Gość a padła wygrana tak?
bo jesli nie to na pewno czeka na mnie.. :D

a niestety to nie jest oszustwo bo jeden koles wygrał milion choc po 2 latach to rozchustał no ale ma trzy domy wybudowane :D

ja piertolę ktoś wygrał, ale chamówa :D

wczoraj miałam iść puścić pare zakładów, ale tak mi sie nie chciało iść, to teraz mam 😭 ale mu zazdroszcze

Gość dsfhdshdshsd
pewnie ktoś z kliki trzymającej totolotka (jeszcze ekipa SLD) dostał sygnał jakie liczby ma obstawić i udał się gdzieś w teren żeby nie było, że wygrane padnie w Warszawie :D

Gość GretaBarbo
ja już od dawna nie wysyłam. Nawet 3 od lat nie trafiłam. 3 zł za zakład w błoto. Już wolę jagodziankę zjeść :)

Gość facet taki....
wydaje mi że moje zycie by się nie zmieniło połowę oddałbym obcej dziewczynie którą podziwiam z resztą nie mam pojęcia co bym zrobił

Fak. U nas w domu trafiliśmy czwórkę! I to jeszcze mieliśmy 27 zamiast 26... I byłaby piątka. Tak to tylko 160zł... Dwie cyfry dzieliły mnie od stania się milionerką :D

160zł to też dobrze,ale piatka to coś ok5 tysi,nie?

Za piątkę jest około 5 tysięcy. Zawsze myślałam, że to takie nieprawdopodobne, a teraz te dwie cyfry dzieliły mnie od radykalnej zmiany zycia całej mojej rodziny. No aż posmutniałam :D

Gość ggjhjhj
o kurde, gdybym wygrala 30 mln to juz jutro bym poszla do mego szefa i powiedziala mu zeby wypierdalal i zlozyla wymowienie a wspolpracownikowm: bye bye kaszaloty jebane

Gość ajak robisz calzone???
a w jakim mieście padła 6? ;D

Gość dalej sie jarajcie podatkiem
od marzen :D

Gość hem min
w sumie fajnie wygrać ,ale zaraz się do cb zgłoszą panowie którzy chętnie się "zaopiekują" twoją kasą ,więc trzeba kase brać i uciekać jak najszybciej na drugi koniec świata ;)

Gość eeech zazdroszczę
a ja połowę oddała bym potrzebującym :) a resztę zainwestowała bym w nieruchomości domy, mieszkania i hale

Gość maridominikaa
A ja nie wierze w to ze taka kasa naprawde jest wypłacana. Wygra ktoś raz na jakiś czas ( i to nie tyle)

ja zawsze się śmieje z mojej mamy, bo wysyła tego totka i zarzeka się, że tym razem wygra, a chyba więcej niż 20 zł to w życiu nie wygrała ;p