Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakToJAAAA

Czy to jest normalne? jakby się dowiedziały o tym te kobiety to co by pomślały?

Polecane posty

Gość TakToJAAAA

Mam na komputerze taki ukryty folder w którym trzymam różne zdjęcia swoich koleżanek.. z którymi mam nacodzień kontakt i które mnie kręcą, ale oczywiście u żadnej nie mam szans sciągam na komputer różne ciekawe fotki które wrzucają na swój profil na fb i są sexowne... albo czasem robie im potajemnie fotki ich tyłeczków, nóg, stópek itp.. mam z 20 takich fotek i na każdej z tych fotek już po sto razy "robiłem sobie dobrze" czy to jest normalne? jak myślicie jakby zareagowały te kobiety gdyby się o tym dowiedziały? i czy któryś z obecnych tutaj nieudaczników też masturbuje się pod fotki swoich koleżanek?

Gość Brrr haaaaaa
taaa juz ci uwierze buahahaa skad znasz te kobiety?

Gość TakToJAAAA
z podstawówki

Gość TakToJAAAA
jak to skąd znam te kobiety? z różnych studiów (już jestem na trzeciej uczelni, za każdym razem po roku odchodziłem), z pracy pare no i z osiedla też .. generalnie jakbym miał już policzyć na ilu kolezankach zrobiłem sobie dobrze to by to była napewno duża liczba

Gość kobiety nieosiągalne ale takie
które masz na wyciągnięcie ręki i widujesz je codziennie to najlepiej się sobie robi pod takie zdjęcia polecam

Gość tutaj tego nie powiedzą
To się do leczenia nadaje. Fantazje o koleżankach co innego, ale robienie z ukrycia fot? Na policje nawet da się zgłosić.

Gość Kloc55554
FBI

nie wiem czy jestem ...nieudacz-nica;-) ale nie masturbuje sie ogladajac zdjecia kolezanek;-) ;-) ;-) tym kolezankom to pewnie zwisa co robisz patrzac na ich "fotografie" - same opublicznily swoj wizerunek, wiec wszyustko oki;-)

Gość TakToJAAAA
zastanawiam sie ile jeszcze facetów tak robi? ja wole dużoo badziej zrobic sobie dobrze na fotkach kolezanek ktore znam w realu niz jakbym mial nieznajomą laske ogladac na redtube jak sie rucha z jakims gosciem

nie wiem - nie p[rowadzilam takie sady;-) ale masturbacja na zdjeciach atrakcyjnych kobiet to bardzo popularna sprawa - chodz masturbacja w pozniejszym zyciu zwykle troche ustepuje miejsca regularnemu "pozyciu" ;-)