Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Plastyczka Bożenka***

Jaki macie wymagania co do faceta?

Polecane posty

Gość administrator bazy
inteligentny - czyli ma rozwiązywać te testy na IQ? uczuciowy - czyli ma beczeć na filmach i wzruszać się twoimi stanami okołomiesiączkowymi? zaskakujący - ma mieć kilka kobiet? pasjonat - że co? żeby nie miał dla ciebie czasu? męski - czyli nie niski i nie chudy i nie brzydki i nie... lubiący koty - czyli pedał!

Gość Master club
musi umieć naciągać moszne na słoik

Gość Siti
niech zgadnę, czy powinien być przystojny, wysoki , stronić od wszelkich alkoholi z wypchanym portfelem i ogromnym domem , mieć firmę która przynosi dochody 100 tys. zł. miesięcznie i kilka aut służbowych i kilka prywatnych ?

Gość ja jeszcze tak mam
duplicate content.....znowu

By uszczęśliwić kobietę: A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę! ;)

Gość administrator bazy
Co tam u kotów ;)

Gość miszel fajfer
kiedyś w poprzednim związku miałam okres (a moje okresy są bardzo bolesne z pewnych przyczyn) i jeszcze na dodatek miałam grypę. Ogólnie nie funkcjonowałam poza kołdrą, a nawet pod nią prawie nie żyłam. poprosiłam o pomoc mojego ex (czy mógłby mi przygotować okład i ewentualnie pomasować obolałe miejsca) i usłyszałam, że on nie będzie moim sobotnim sanitariuszem. Taki ma nie być mój facet Na szczęście obecnie mam takiego, który wychodzi z zasady, że nie wie, jak to jest mieć okres, więc pomaga.

Gość Siti
czyli widzisz Bożenka, facet tak jak kot, potrzebuje dobrze zjeść i pobzykać się z laseczką :)

Gość administrator bazy
No i kobiety z tym swoim okresem nadal uważają, że są powołane do współzawodnictwa z mężczyznami. W domu siedzieć, koty karmić i dbać o mężczyznę i dzieci. To jest wasze powołanie. Owszem czasem zdarzy się taka pani Skłodowska, ale to jest rzadkość. :classic_cool:

Gość Gucia -
Wygląd: 1.brunet, chętnie bez zakoli 2.wysoki, ideał to 185 cm -3.ie chudy !!! wysportowany, ale dobrze zbudowany (nie gruby!) 4.nie wyrywający sobie włosów z klaty, brwi itp!!! 5. zarostem męskim ciemnym na klacie ;) Charakter 6.żeby interesował się wieloma rzeczami, był w stanie mądrz dyskutować na różne tematy 7.czyli, żeby nie przynosił wstydu wśród znajomych i rodziny 8.żeby nie był NUDNY!!! Czyli mówię idziemy tu, tam, na rower, rolki i nie muszę go do tego zmuszać!! Nie leży z brzuszyskiem na kanapie przed TV!!! Jest tak energiczny jak ja 9.żeby można było normalnie porozmawiać, by nie mówił bez przerwy tylko o sobie, o pracy itp. 10. Żebym zawsze mogła na niego liczyć Mój chłopak zgadza się z moim ideałem niestety tylko w punktach 2,4,5,6,7 :(

Gość Gucia -
administrator bazy rozumiem, że masz taki wzorzec wyniesiony z domu, ale nie narzucaj innym tego, co mają robić

"W domu siedzieć, koty karmić i dbać o mężczyznę i dzieci." Oczywiście. Tylko niech ten mężczyzna zarabia odpowiednio w takim wypadku:classic_cool:

Gość Gucia -
Autorko ja też ma 2 cudowne kotki :) :* p.s. nie ma chyba sensu tłumaczyć coś komuś ograniczonemu, komuś, kto myśli, że wszędzie jest taki model rodziny jak u niego.

Gość soldat de fortune
to teraz taki test, macie 50 punktów do rozdania, każda cecha może posiadać maksymalnie 5 punktów, proszę o rozdanie tych 50 punktów według waszego uznania jaki powinien być facet, zobaczymy co wybierzecie, z czego możecie zrezygnować, jak by się komuś chciało to mógłby to lepiej rozpisać A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym.

Gość Gucia -
To super, że przygarnęłaś kotkę :) 🌻 :) oby jak najwięcej takich osób

Gość moawvnoawpnpaew
hmm, jeśli chodzi o charakter to najważniejsze jest dla mnie 1) żebysmy mieli taką samą definicję wierności (czyli żeby tez uważał pocałunek za zdradę itp). po drugie - lojalny. po trzecie - dojrzały psychicznie, tzn żeby tak jak ja stosował do rozwiązywania jakichś problemów/konfliktów ROZMOWĘ, a nie jakieś fochy, obrażanie się czy milczenie. dobrze by było jakby miał podobne do mnie poczucie humoru:) i tyle;) wydaje mi się, że nie wymagam za dużo, chyba mam też coś do zaoferowania, a i tak jestem sama od blisko roku :P

Gość Krakowiaczek 1
Dlatego właśnie młode kobiety szukają dojrzałych partnerów w wieku 30+,bo z dziećmi nie maja o czym rozmawiać i nudzą się. :) 🖐️