Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia303

schizy o ciąży

Polecane posty

Gość zuzia303
nie pytałam o to, czy moje pytanie jest normalne, tylko chciałam zwyczajnie pogadać z ludźmi, podzielić doświadczenia...

Gość zuzia303
rebelrebel, jeszcze raz dzięki za podtrzymanie na duchu, dzięki Tobie zaczynam się trochę uspokajać :) Miło, ze są na świecie takie osoby jak Ty, które potrafią pomóc, nawet gdy problem jest z pozoru dla innych banalny :) Pozdrawiam :))

Gość zuzia303
niby mówię, że jest ok...ale znów co chwilę do łazienki biegam :(

nie ma problemu, wystarczy troche zrozumienia i milego usposobienia, szkoda, ze wiekszosc o tym nie pamieta... :) a moze faktycznie masz jakies problemy z pecherzem? siadalas na zimnych murkach albo na trawie...? a jezeli nie, to na pewno sprawa psychiki, nerwy, i tyle :)

Gość zuzia303
nie powinnam mieć problemów z pęcherzem... najdziwniejsze jest to, że w nocy nie chodzę do łazienki ani razu, za to w dzień jest to straszne... to pewnie psychika...nie wiem, jak mam się tych myśli pozbyć..:/

Gość zuzia303
Rebelrebel a czy Ty, gdy miałaś swoje podejrzenia, też miałas naprawdę taki schizy, które były odczuwalne tak realistycznie, że aż Cię przerażały... mogłabyś powiedzieć jakie "objawy" czułaś?

Gość zuzia303
rebelrebel bądź tutaj :*

Gość zuzia303
rebelrebel wracaj do mnie i powiedz mi o swoich urojonych objawach. :) albo niech któraś z Was się wypowie, jakie miała urojone objawy ciąży, w której nie była...