Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZapZapZap

Jak zapomnieć o kimś kto byl wazny

Polecane posty

Gość ZapZapZap

bez kogo dni sa bledsze? Jak wyrzucic z pamieci fajne chwile? Jak uporac sie z natretnymi myslami o tej osobie? Jak nie myslec? Jak nie czekac? Jak nie tesknic? Pomozcie :(

Gość a dlaczego nie???
moze zajac sie czyms innym ?zeby nie myslec?

Gość uczuciowa_dziewczyna
nie da się... z biegiem czasu samo przejdzie.

Gość po co zapominać?
jeśli ten ktoś jest ważny. Też tak mam,ale ja nie zapomnę,nawet nie chcę zapomnieć. Może kiedyś ...kto wie co jest nam pisane. Pomimo tego, w jak bolesny sposób ten ktoś nas odpycha

Gość ZapZapZap
musze zapomniec, po prostu musze nawet nie, że chce. Nie chce, ale musze :( nie ma juz szans na nic

Gość NaLee
Ja nie wiem. Boję się tego tak bardzo, że nie umiem z tego powodu odejść. A powinnam. Ale tak bardzo boję się samotności. I cały czas w pamięci mam te dobre chwile i nadzieję na to, że kiedyś wrócą i znowu wszystko będzie piękne.

Gość lidkaw
a dlaczego musisz zapomnieć?

Gość ZapZapZap
musze bo cierpie czekam na jakis gest a tego gestu nie ma

Gość glupia nadziejja
na jaki?

Gość ZapZapZap
chyba wlasnie tak balam sie tego, ze to wlasnie o to chodzi ale najwyrazniej tak bylam potrzebna, teraz juz nie jestem, wiec wyladowalam w kącie

Gość ZapZapZap
na jaki znak? rozmowe kilka napisanych slow nic wiecej

Gość Frankss
Ciężko zapomnieć o kimś ważnym, kto wiele dla nas znaczy. Powodzenia życzę.

Gość ZapZapZap
tak wlasnie mysle boli cholernie to, ze zawsze staralam sie pomoc i dostalam za to w doope dlaczego?

Gość Nie czekaj
sama zrób ten znak,porozmawiaj,może jest jeszcze szansa

Gość Hmmm_ona
też chce zapomniec o kims tylko kiepsko mi idzie :(

Gość ZapZapZap
dalam ten znak malenki, bo malenki, ale on jest inteligentny, wiec powinien sie domyslic widocznie nie bylam nikim waznym dla niego wiec mnie olal

Gość ddemo
zajac sie czyms i to od jutra! jesli to byly facet: zapisz sie na silownie,zadbasz o siebie o kondycje i super figure,pozatym sporo mozliwosci zeby kogos poznac;) najlepsza opcja dla samotnych lasek. przeciez chyba nie jestes taka zalosna, zeby siedziec i myslec o jakims chlopaczku..ogarnij sie i swoje zycie badz atrakcyjna a trafisz na kogos super,faceci lubia dziewczyny z pasjami! ja czytam ksiazki, uprawiam sport,ogladam filmy dbam o siebie i fajnie jest;)

Gość ZapZapZap
dziekuje to nie facet przyjaciel (?), kolega, ktos bardzo wazny ale rady bardzo dobre

Gość do autorki temacickcicki
witaj, jestem w podobnej sytuacji Tyle tylko, że u mnie ta druga osoba wysyła sprzeczne sygnały, raz jest między nami ciepło i blisko, a potem znowu cisza Ostatnio ta cisza się wydłuża, wysłalam wiadomsc w piatek, brak odpowiedzi, w sobote sie zawzielam i milczalam, dzis stwierdzilam, ze to bedzie ostatnia proba nawiązania kontaktu - no i zakonczylo sie Smutno mi, bo zostałam olana, to boli Ale :) przeciez relacja i znajomosc ma sens, jak obie strony chca A skoro ktos nie chce ..... pytanie tylko co mam robic jak bedziemy rozmawiac (a bedziemy - wiezi zawodowe) i bedzie usilowal nawiazywac relacje bliska, a nie tylko zawodowoa?

Gość ddemo
dziewczyny zajmijcie sie soba,facet bedzie uciekal od zalosnej laski pytajacej sie co mam robic jak go zobacze! NIC! zachowywac sie normalnie jak do innego Krzyska;) jak macie ta fajna iskre w sobie to proponuje ich uwodzic jak juz sie widzicie ale delikatnie puscic oczko,a nie smutowac sie...facet zwariuje...zakrecic go lekko puscic oczko i se pojsc...niech se mysli ze wszytskich tak kokietujesz i to ze cie olal to nawet cie nie ruszylo...tak ma to byc a bedzie dobrze,facet zacznie sie zastanawiac i znowu polowac!! wiec silka,dobra ksiazka,kawusia..w pracy uprzejmie sexownie zalotnie to facet ma sie zastanawiac dlaczego ty mu nie odpisujesz a nie odwrotnie to ty musisz go olac!

Gość ZapZapZap
zgadzam sie z ddemo U mnie jest inaczej ja nie chce uwodzic Ja chce rozmawiac jak z przyjacielem

Gość ZapZapZap
widzicie to w tym wszystkim tak cholernie boli ze jak bylam potrzebna potrafilam zapomniec o swoich potrzebach i zajac sie rozmowa z nim pomoglam i mam wrazenie ze tylko potrzebowal pretekstu zeby urwac ta znajomosc nie zasluzylam na to :( nie zasluzylam na to zeby zostawic i uciec dalam sie "wyruchać" :(

Zap mam ten sam problem...już od prawie dwoch lat staram wymazać się kogoś bardzo ważnego z pamięci i niestety bezskutecznie:(

Gość ZapZapZap
przelykam lzy :( kurwa! dalam sie tak zmanipulowac! idiotka ze mnie, kurwa! Idiotka. przepraszam na co dzień nie klne

Gość ZapZapZap
kaszpirek - współczuje 2 lata zakochalas sie w Nim?

Gość ddemo
no to jak dalas sie wyr**hac to teraz juz po oznajmieniu tego wszem i wobec wez sobie pomaluj ladnie paznokcie obejrzyj fajny film i spac jutro w wolnym czasie na silownie biegusiem i koniec zalosnego oplakiwania jakiegos frajera.

Gość ZapZapZap
ddemo - dziekuje za optymizm Poprawiasz mi humor co nie zmienia faktu ze rycze teraz jak glupia malolata nad soba ze taka glupia i naiwna bylam nie warto pomagac innym