Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

męska rzecz

Na co odkładacie z pensji?

Polecane posty

Gość podrozniczka do świtu
na wyjazd do Turcji :) na wakacje na podroze na alkohol i imprezy ale glownie podroze ;)

Gość dck
na otwarcie swojego biznesu

Gość zjadłabym
rhovan************* dlaczego tak kiepsko ci idzie w zyciu?

na wakacje w Azji, na nowy aparat fotograficzny z obiektywami (na to juz mam odlozone), na aparat na zeby, na mieszkanie

Gość na studia dla dzieci
ale chyba nie będzie takiej potrzeby. Syn upodobał sobie zawód po dziadku, pewnie przejmie jego warsztat, studiuje zaocznie, dla przyjemności. Córka wybiera się na studia za granicę, męża siostra załatwiła jej pracę, nie będzie potrzebowała naszej pomocy. Chyba zainwestujemy w działki budowlane.

Tak wyszło. A od jutra nowa praca i jeszcze mniej pieniędzy. Nie wiem, jak ja za 1200 zł przeżyję.

1200 zl to na waciki nie wystarczy :/ a co to za praca ?? dziwie sie ludziom ze za takie pieniadze pracuja

W sklepie. No a jaki mam wybór? Spać pod mostem i z głodu umrzeć? Na rachunki wystarczy, dojeżdżać nie muszę, bo to tylko 1,5 km od mojego domu, mogę chodzić pieszo. Nawet nie będę musiała jakoś strasznie pasa zaciskać. Zostanie mi 250 na jedzenie, ciuchy i chemię miesięcznie. Nie będzie tak źle. Ważne, że jest praca.

Rhówka na mnie zawsze możesz liczyć, masz coś co jest w cenie! Oczywiście mówię o sprzedaży psa :o

Nic tak dobrze nie robi jak zagraniczne wakacje na słoneczku. Kasa mniejsza niż nad Bałtykiem, więc zbierać warto już teraz.

czyli 1000 zl na mieszkanie i oplaty a 250 zl na reszte szok przeciez to jakies 8,5 zl na dzien :(

8,06 dokładnie :) W zupełności mi to wystarcza. Teraz mam 9,60 na dzień, jeśli nie trzeba kupić proszku/płynu do płukania/leków czy jakieś kosmetyków. Albo jakiegoś ciucha. Wielkiej różnicy nie będzie.

Gość a ja nie musze hehe
ja pracowac nie musze. maz zarabia na nas i nawet mozemy sobie odkladac co miesiac i zbieramy na remont dwoch pokoi. a jutro jade na shoping:-)

fakt że nie każdy może ale mało osób się stara, dorwa pracę za 1200 i boją sie ryzyka żeby jej nie stracic :(

Gość efedgrdvfg
na zimowe buty w ccc za 129 zlotych, odkladam juz pol roku

Zmienił miejsce zamieszkania. Tam, gdzie jest teraz ma lepiej, bo przynajmniej jeść dostaje lepiej i częściej niż u mnie. Nie przeżyłybyśmy we dwie za te pieniądze, a nie miałam serca jej głodzić. Jak ja 3 dni nie zjem, to nie umrę, ale jak psu wytłumaczyć, że nie mamy i nie jemy?

co ty piszesz ?? jak 3 dni mozna nie jesc :> masakra jakas i te 8,06 przeciez to smiech na sali