Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaWiedzma1988

Do mężczyzn nie pieprzcie,że nie ma normalnych kobiet!!!

Polecane posty

Gość MalaWiedzma1988

Mam 24lata i właśnie zdałam sobie sprawę,że mam chujowe wartości...:/ Jestem raczej inna od wszystkich... Nie potrafię kłamać,mieć serca z kamienia,być zimną suką... Za każdym razem w relacjach z facetem bądź w przyjaźni mocno się angażuje...i za każdym razem jest tak samo,tak samo przykro,że tyle daje z siebie a w zamian nie dostaje nic... Jestem sama,nie mam faceta... Szukać już chyba nie szukam,bo za każdym razem cierpie,przez to,że facet nie potrafi docenić tego jaka jestem... Drodzy mężczyźni tak marudzicie,że baby tylko patrzą na kase i na to ile mogą wyciągnąć...Szukajcie dobrze,bo są kobiety,które szukają całkiem normalnego faceta...są takie,które chcą po prostu poczuć się kochane,mieć w mężczyźnie przyjaciela w którym znajdą oparcie:) Są takie,które chcą poczucia bezpieczeństwa... takie wielkie wymagania niektóre babym mają,nie? to gdzie wy mężczyźni szukający normalnej dziewczyny jesteście??

No niestety masz rację, bo bardzo często tak właśnie jest jak w twoim przypadku. Człowiek daje z siebie wszystko, a w zamian otrzymuje tylko rozczarowanie i przykrości.

Gość Normalny facet co szuka
normalnej kobiety w większości jest prawiczkiem bo tej normalnej kobiety jeszcze nie znalazł. A dziś przecież takich z miejsca skreślacie.

Zgadzam się. Tak narzekają a jest tyle kobiet normalnych. Sama też do nich należę. Nie mam faceta. Nie mam zbytnich wymagań w zasadzie takie jak Ty.

ja ostatnio taką spotkałem, tak mi się wydawało, spokojna, naturalna, kulturalna nie używała przekleństw, nie pali papierosów, nie ubiera się wyzywająca, czyli taka normalna kobieta i co z tego że znalazłem taką jeśli odczucie mam takie jakbym uderzył głową w mur, do tej pory nie mogę dojść do siebie

Gość samuel l jackson2
Ja bylem z taka co chiala tylko milosc, szacunku, bezpieczenstwa. dalem jej to I co? Znudzila sie po kilku latach i poszla w pizdu.

Gość koncentracja pojebów
i nieudaczników jest po prostu zatrważający na tym forum :O

Nie każdy znajduje to co chce. Takie życie. I nie wiem jak można nazywać mężczyzną kogoś kto posługuje się generalizacjami, nazywa kobiety kurwami czy sukami. To obraza dla prawdziwych mężczyzn.

Gość MalaWiedzma1988
gadasz głupoty...Mnie tylko to co pisałam do szczęścia jest potrzebne... która dziewczyna nieodwróciłaby się od faceta który miał wyrok za potrącenie samochodem człowieka,który pracy nie miał i pełno długów?ile bab się odwraca? ja tego nie zrobiłam...bo kochałam...i kocham nadal faceta,który nie potrafi docenić tego co mu dałam... wylałam tyle łez,bo mnie zranił nie raz... a i tak nadal nie potrafię przestać go "wyrzucić":(

Gość MalaWiedzma1988
A tak na marginesie nie skreślam facetów za to jak wyglądają:)Tym bardziej,że poprzedni facet z którym się spotykałam nie był ideałem z rozkładówki:) Bo był miśkiem i był kilka cm wyższy odemnie:P chociaż mnie raczej odpowiada wzrost do 180cm:P ale nie jest to Broń Boże priorytetem:P