Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumpolellum

Do kobiet - co was pociąga w facetach

Polecane posty

Gość lelumpolellum

Jestem ciekawy jakie cechy u faceta najbardziej was pociągają ?

W pierwszej kolejnosci inteligencja, pewnosc siebie, potem wyglad, a jesli o ten chodzi to nie jakies garnitury, skory i komory :) Mam slabosc do facetow z tatuazami, ale nie z jakimis kotwicami, delfinkami i innymi choojowkami :) Uwielbiam czuc sie tez przy facetach oniesmielona, czuc ze to oni maja przewage nade mna, niestety do tej pory spotkalam sie moze z 3, ktorzy potrafili mnie do tego stanu doprowadzic ;)

Coś jest w tym onieśmieleniu:D Też lubię czuć się lekko onieśmielona, czy stremowana w obecności mężczyzny. Niewielu potrafi wprowadzić mnie w taki stan. Chyba mam tak wyłącznie przy facetach którzy mają nade mną przewagę intelektualną;)

Garnitury są sexy. :classic_cool: Zwłaszcza te klasyczne, idealnie dopasowane. A cechy? Inteligencja i poczucie humoru. I gęsto owłosienie. :classic_cool:

"Inteligencja, gęste owłosienie, władczość, szerokie barki i umięśnione uda" Odchodzę z kafe :(

mnie pociąga, jak facet od początku zabiega o moje względy, że się stara. podoba mi się jeżeli jest wszechstronny. uwielbiam jak mężczyzna jest uprzejmy i potrafi się zachować w każdej sytuacji. pięknie jest również jak jest rozmowny i ciekawy świata, gdy słucha co mam do powiedzenia i interesuje go to co mówię. co do wyglądu nie mam nic konkretnego. zwykłe jeansy i koszula wystarczą. byle miał to coś i była chemia między nami. chyba tyle :)

Vera - pisząc szczupły nie miałam na myśli faceta bez tyłka, bioder z zapadającą się klatą ;) Chodziło mi o faceta o normalnych proporcjach.

Nie wiem jak to dokładnie określić - to COŚ w oczach. Spogladam i coś się dzieje... No i głos. Jestem jak kobra, ulegam zaklinaczom - odpowiedni tembr głosu i jestem kupiona :P przynajmniej dopóki słucham :D Oczywiście inteligencja, poczucie humoru i te inne duperele to też, ale to można rozpoznać dopiero później...

Gość piwnoooka Rudość
OCZY. To punkt nr jeden. a co później to już długi temat:)

Wygląd J. Deppa z małą domieszką K. Reevsa (choć wolę zielone oczy) Głos coś pomiędzy Żebrowskim a E. Vedderem Spojrzenie Hopkinsa w Milczeniu... Poczucie humoru panow Stuhr doprawionych Pratchettem Inteligencja pzynajmniej taka jak moja i... ❤️