Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumpolellum

Do kobiet - co was pociąga w facetach

Polecane posty

Gość Panicz on tour
hahahahhaha,ale się uśmiałem,normalnie kwiczę. Zbiór kłamstw w wykonaniu bab. Dla każdej z Was liczy się tylko to czy facet ma kasę, reszta jest już mało ważna. Wymagania pod względem wyglądu macie jakbyście były księżniczkami i każda miss świata,a pewnie w realnym świecie jest żle ,jak nie bardzo żle. No i jak się można zorientować większość z was to samotne panny,bo wymagania z kosmosu,a same reprezentujecie niestety puste lale.

Gość Panicz on tour
vera lynn Tak się właśnie zastanawiałam kiedy jakiś zakompleksiony buc zabierze głos co ? prawda zabolała? tak to już jest niestety , ja tam nie cukierkuje kobiecie by dostać seksu.

Gość celi12345
Piękne ciało, gęste włosy, inteligencja, uroczy uśmiech.

Gość jkljakdljkljd
z tą czechosłowacją to było zarąbiste masz umnie plusa :D

Nie będę oryginalna, w mężczyznach pociąga mnie inteligencja, tajemniczość, zdecydowanie, wręcz władczość. Wolę małomównych niż gaduły. Pociąga mnie kiedy widzę, że facet lubi kobiety. Co do wyglądu, lubię dużych, owłosionych chłopców :P

Ja za to wolę gaduły;-), usportowionych, wysokich i koniecznie mających to coś w sobie.:-)

Gość gen pigwa
Missima i koniecznie mających to coś w sobie. napisz co to takiego

Coś, co od razu przyciąga kobietę.:-) Działa na nią. Może to być charyzma, kreatywność, oryginalność... Zależy co kto lubi a czego nie lubi.:-)